Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jay123

piotr kaszubski ciągle oszukuje!!! nie dajcie się nabrać

Polecane posty

Gość Jay123

piotr kaszubski ciągle oszukuje!!! nie dajcie się nabrać

Gość Jay123
Witam wszystkich Zacznę od tego, że jakiś czas temu pracowałem dla Piotra Kaszubskiego przez parę miesięcy i wiem trochę o tym jak działa i jak wyglądała praca w jego firmie od podszewki. Zakończyłem współpracę kiedy dowiedziałem się jak to wszystko wygląda. Pierwszy raz zobaczyłem Piotrka na castingu do reklamy środka przeciwbólowego, wszedł do pokoju pełnego ludzi siedzących we względnej ciszy, rozejrzał się i bez żadnego "dzień dobry" spytał: - gdzie są karty zgłoszeniowe? Taki jest Piotr i nie zwracajcie uwagi na jego filmiki w necie jak bardzo się zmienił i jak bardzo żałuje co zrobił. Dzisiaj odkryłem, że dalej ma gdzieś czy ludzie tracą przez niego pieniądze czy nie - ciągle prowadzi sprzedaż różnych środków zarejestrowanych na tę samą firmę "AFS Ltd., BP 1156 303 Place Pangahari Mutsamudu, Anjouan,". A wcale nie jest trudno to sprawdzić, bo wystarczy wkleić tę nazwę w wyszukiwarce internetowej, po czym wyświetlą nam się linki do informacji o wycofanych już środkach takich jak "Hialuro Ultra" czy Lipoxin". Te same dane możemy znaleźć również pod tymi linkami http://webmoneysavercom/48/nicofrin/ http://webmoneysavercom/48/magnilips/ (przed "com" należy dodać kropkę") Jak widać na stronach użyte są również te same szablony, a nawet tekst i komentarze identyczne jak dawniej ;) Jeśli ktoś ma jakieś pytania na temat Kaszubskiego to proszę pisać, chętnie odpowiem jeśli będę wiedział Pozdrawiam wszystkich i proszę udostępniajcie w sieci

Gość gość
ukrywa się, ale to zapewne kwestia czasu ;) ważne żeby nagłośnić o jego działalnościach w internecie, aby poszło w media i wtedy już na pewno go zamkną ;)

Gość daro123456
Oczywiście że te jego nowe filmiki w których to przeprasza i niby daje do zrozumienia że się zmienił to jakaś reżyserka, celowe zagranie po to żeby pelikany uwierzyły że to prawda. Tymczasem są trzy rodzaje prawd: cała prawda, prawda i g... prawda. Gość jest chyba za cwany żeby tak łatwo pójść do pierdla, poza tym może to tylko słup a tak naprawdę za tym wszystkim kryje się coś poważniejszego? Kto to może wiedzieć kto za tym wszystkim tak naprawdę stoi? Jaką to trzeba mieć kasę żeby rozkręcić te wszystkie biznesy? Nie kupuję gadki żeby to wszystko było jego dzieło.

Gość gość
Kurdę, tej mendy tak nie lubię, gość jest po prostu obleśny, nie wiem czemu ale mnie się kojarzy z jakimś wyjątkowo wynaturzonym seksem.

Gość Ankaaaaaaaaaa123
Daro123456 Piotruś (niestety?) nie był słupem. Pracowałam w tej firmie kilka tygodni na słuchawce. Na rozkręcenie tak badziewnego i opierającego się w 100% na oszustwie biznesu nie trzeba dużo kasy. Siedziba - mieszkanie, które dostał bodajże po babci. Kapitał na produkcję - wiele nie trzeba, skoro realna cena przeciętnego produktu to było 2 zł, a był on sprzedawany za np. 120 (za zbyt częste sprzedanie poniżej 69 zł dostawaliśmy kary, mieliśmy różne ceny do wyboru w zależności od naiwności klienta, której poziom musieliśmy wyczuć, najwyższa cena w systemie za jedno opakowanie czegoś to było 249 zł i zdarzało się i tak sprzedać). Zobacz, jak przy takiej marży szybko nakręca ci się kapitał, a na początek wystarczy kilku konsultantów i parę reklam. Piotruś to człowiek niegłupi i przebiegły, niebywale głodny pieniędzy, ten głód i obsesję widać było w jego oczach każdego dnia. To jest jego jedyny realny cel w życiu - bogactwo. Ludzi ma za śmieci, choć twierdzi inaczej.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Po tym, jak dałam się oszukać kupując krem na żylaki, zlokalizowałam wiele jego stron z tymi badziewnymi produktami, nawet naukę języków i jak robić kasę przez internet. Znalazłam też dwie strony obcojęzyczne, rosyjską i czeską. Podobno wiele ludzi wie, gdzie on przebywa i nie da się z tym nic zrobić? Trzeba go złapać i zaprowadzić na policję, bo to wygląda tak, jakby nie chcieli go złapać. Do Jay123: Skoro go znasz, może napisz do mediów, żeby sprawa nie ucichła, żeby ostrzegali ludzi, że on nadal oszukuje.

Gość gość
Proponuję przeczytać artykuł.http://natemat.pl/163101,kaszubki-poszukiwany-zakonczmy-zalosna-farse-nieuchwytny-zorro-mieszka-u-mamy-na-mokotowie

Gość OZI Ozborn
Witam. Zbieram informacje dotyczące takiej osoby jak Piotr Kaszubski. Gdybyś posiadał/posiadała interesujący temat, czy też nawet drobny epizod, daj znać na personalsourceofinformation@gmail.com. Każda informacja może być istotna. Tak samo zwracam się do Piotra Kaszubskiego, bo prędzej czy później i on znajdzie mój wpis, ciężko jest ukryć fakt, że ma się skłonności do mitomanii? Potraktuj to proszę jako zwykłe pytanie, ale liczę na odpowiedź. Tak samo o jakiej fundacji mówiłeś skoro żadnej nie ma?