Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podraznienie

Polecane posty

Gość gość

tak na szybko chciałabym zapytać, jaki znacie żel, krem, maść ale musi być to dobry produkt na podraznienia w okolicach pochwy i warg sromowych. wiem od czego to mam ale wstydze się wam powiedzieć więc jedynie mi coś poleccie a nie pytajcie bardziej o co chodzi, dziekii z góry

Gość gość
Provag żel sobie kup w aptece, łagodzi podrażnienie i zaczerwienienie, nawilża, koi i zawiera kwas mlekowy, mnie w różnych takich dolegliwościach intymnych zawsze ratuje

Gość gość
Wyżej wymieniony żel pomaga przy podrażnieniu okolic intymnych, już nieraz go stosowałam. Jeśli chodzi o podrażnienie wewnątrz pochwy, zakładaj na noc invag. Kapsułki złagodzą pieczenie i wzmocnią mikroflorę pochwy, tym samym będą chronić przed rozwojem infekcji.

Gość Migea
Na wszelkie podrażnienia po seksie, otarcia czy nawet małe ranki, podrażnienia po depilacji i inne tego typu, najlepszy jest własnie provag żel. Ja tez go używa i faktycznie pomaga.

Gość gość
Żel używam codziennie po kąpieli, fajnie nawilża, łagodzi podrażnienia, nie uczula. Natomiast profilaktycznie (najczęściej po basenie, po okresie, w podróży) stosuje lactovaginal dopochwowo, który wzmacnia mikroflorę, zapobiegając infekcjom.