Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaa dzisiaj

Wytłumaczcie mi jego zachowanie

Polecane posty

Gość smutnaa dzisiaj

On jest obecnie daleko, w pierwszym tygodniu regularnie dzwonił, pisał sam inicjował kontakt. Dodam ze przez skypa z telefonu. Oczywiscie ja tez pierwsza pisalam, ale tez nie chcialam zeby myslal ze nie mam co robic. Pozniej nagle sie cos zmienilo, przyjechali jego znajomi zaczal spedzac z nimi czas. Od tego czasu zaczal mnie tak jakby olewac, zaczal byc niedostepny, mowi ze caly dzien jest poza domem, jesli wlancza skypa to pozno w nocy, napisze dwa zdania mam wrazenien na odwal, jak ci minal dzien I to tyle. Wcale go nie interesuje co tam u mnie slychac, kiedy mu odpisze to pozniej nie jest dostepny przez dwa dni. Przed wyjazdem byl taki zakochany, zreszta tam na poczatku tez strasznie tesknil. Nie wiem co mam robic, jest mi cholernie przykro. Napisalam mu delikatnie dajac do zrozumienia co mnie boli, odpisal ze gdybym tam byla to bym zrozumiala. Mam ochote wogole nie byc dostepna I nie gadac z nim przez trzy dni, ale wtedy to sie totalnie obrazi. Czy on mna manipuluje?

Gość gość
Miałam tak samo. Pisał kiedy tylko chciał, odzywał się w dogodnych dla niego momentach. i niestety znajomi byli najważniejsi. Przez cały dzień czekałam na jakieś ochłapy wiadomości, a jeśli już napisał, to treść wiadomości pozostawiała wiele do życzenia, na odwal się. Przykro mi, ale on nie jest Tobą zainteresowany na poważnie. Chłopak jeśli chce, to znajdzie czas, stara się, adoruje. Nie odzywaj się pierwsza.