Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauroczenie inną będąc mężem

Polecane posty

Gość gość

czy kaźdy facet zawsze zauracza sie inna kobietą mając żonę czy są tacy co kochają do końca życia swoją żonę i w niej są tylko zauroczeni ale podobają się inne kobiety tylko nie ulegają zauroczeniu bo wpatrzeni są w swoje żony czy to możliwe?

Gość gość
tak, dojrzali emocjonalnie faceci, nie zauraczaja sie inna.

Gość gość
bo mój się zauroczył co ja mam zrobić czy to minie jesteśmy już 8 lat małżeństwem

Gość gość
i zastanawiam się czy wszyscy tak mają

Gość gość
"wszyscy" tak nie mają. maja tak lowelasy i piotrusie pany :P

Gość gość
i zastanawiam się czy wszyscy tak mają

Gość gość
Zauroczyć można się zawsze, bo to od nas niezależne. Ciebie też to może spotkać jutro, za rok, za 10 lat nawet jeśli wydaje Ci się teraz, że nie jesteś do tego zdolna . Ale będąc odpowiedzialnym człowiekiem ucina się znajomość i nie ma że boli. Od zauroczenia do miłości naprawdę jeszcze daleka droga i o ile na zauroczenie mamy niewielki pływ to o rozwoju sytuacji sami decydujemy - więc odpowiadając na Twoje pytanie są jeszcze mężczyźni, którzy kochają swoje żony, a nawet jeśli nie kochają to na tyle je szanują, że nie flirtują z innymi.

Gość gość
Mój mąż nic nie robi póki co nie Brnie dalej opiekuje się nami co ja mam zrobić przeczekać aż to minie usunąć się z drogi

Gość gość
Podoba mi się żona mojego znajomego. Ostatnio będąc u nich z wizytą miałem ochotę ją pocałowac, zedrzeć ubrania i zerżnąć.. Ale mam żonę, dwoje dzieci, kredyt i zobowiązania .

Gość gość
a kochasz te żone i te dzieci?

Gość gość
czy jeszcze są jacyś faceci którzy po za fantazjowaniem o innej nie robią nic tylko są dalej ze swoją żoną a są tacy co tylko o swojej myślą czy to niemożliwe czy kaźdy się może zauroczyć czy bywa tak że do końca zauroczony i zakochany jest tylko w swojej żonie owszem podobają się inne kobiety ale tylko żonę ma w głowie czy to niemożliwe