Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy z krotkim cyklem PYTANIE

Polecane posty

Gość gość

Moj cykl zawsze byl dosc dlugi ok 30-31dni. Wszystko zmienilo sie po ciazy. Teraz dlugosc mojego cyklu to 22-23dni. Fakt ze jest regularny, ale jednak przyznacie ze to duza zmiana. Za miesiac zaczynamy starania o drugie dziecko wiec zainteresowalam sie troche tym tematem i natknelam sie na opinie ze dziewczyny z tak krotkim cyklem musialy brac hormony. Mieszkam w uk wiec tu nie moge sie ot tak wybrac do ginekologa (trzeba miec naprawde wielkie problemy zeby sie dostac, ja nawet przez cala ciaze gina nie widzialam tylko polozna). Czy ktoras z was tak miala? Czy ktos mimo krotkiego cyklu bez przeszkod zaszedl w ciaze? Bede wdzieczna za opinie.

Gość gość
Ja zaszlam tak w 2 ciaze, ale moj cykl wynosil 25 dni,stalo sie tak po porodzie 1 dziecka (mam 3-jke). Owulacja u mnie wystepowala praktycznie od razu po zakonczeniu okresu,no i porod wczesniej kilka dni niz lekarz wyliczal

Gość gość
u mnie podobnie poród 20 dni wczesniej w ciaze tez zaszłam chyba zaraz po okresie poza tym nie mialam zadnego problemu z zajsciem w pierwszym miesiacu staran.teraz zaczelismy starania o drugie dziecko.

Gość Poznanianka90
Polecam Ci testy owulacyjne, poczytaj trochę opini w internecie :)