Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iga_rozyczka

Jak sprawdzic zeby on mi sie oswiadczyl?

Polecane posty

Gość gość
bo stwierdzil ze teraz to nie jest odpowiedni moment dla nas, bo ja zaczelam nowa prace, i bedziemy sie przeprowadzac do nowego mieszkania, ktore jeszcze musimy wyremontowac, wiec mega zamieszanie. X Jak chłop sie nie chce oświadczyć, to każda wymówka dobra.

Gość youbreakmyheart
wynajmij dwóch mafiosów,giwera przy skroni i nie będzie miał wyjścia,padnie przed Tobą na glebę jak nic

Gość gość
Żałosne. Facet nie jest gotowy ale tępa idiotka musie KONIECZNIE pochwalić się koleżaneczkom na Fejsiku, że się zaręczyła, wstawić pierdyliard zdjęć krzywej łapy z pierścionkiem, żeby wszyscy widzieli. **j, że jej facet tego nie czuje- najważniejsze, żeby go zmusić do czegoś do czego nie jest jeszcze gotowy. Uciekaj chłopie póki możesz!!

Gość gość
Ty tępaku Kazda normalna dziewczyna chcialaby slubu, przynajmniej ta religijna, ulożona. Co w tym zlego? Serio ma czekac az przyjdzie menopauza? Ona chcialaby zalozyc rodzine. On moze wcale...moze nie z nią. Ale jesli nie to POWINIEN Z nią porozmawiac,powiedziec prawde. Moja kolezanka po 30stce, ma dziecko z facetem, fajna para z nich ale nie są malzenstwem. Ale w pracy przez to,ze ona nadal panna jest fatalnie postrzegana.Cos z nia nie tak, jakas dziwna. Panowie bądzcie wyrozumiali. Zadna nie chce byc starą panną. Jak kochasz dziewczyne, ożeń sie z nią.

dzieki za mile slowa, nie uwazam zebym zmuszala go do malzenstwa ale nie ukrywam ze mi sie marzy slub i wesele, ja mam juz 26 lat i przez ostatnie 4 lata nie zmuszalam mojego chlopaka do bycia ze mna ani do slubu, i rozmawialam z nim i te chce go, moze nie jest gotowy na zareczyny ale to jest duzy krok dla faceta i dla mnie rowniez, z reszta slub i wesele to chyba jest wspolna decyzja a nie tylko decyzja panny mlodej, prawda?!

Gość gość
Owszem wspólna. Ale czytając to co piszesz, to gołym okiem widać, ze ten facet NIE CHCE Ci się oświadczyć. Wyszukuje jakiś durnych wymówek, żeby tylko odwlec to jak najdalej. Usiadłabym z nim i wyłożyła karty na stół, niech powie prosto z mostu, że to jeszcze nie dla niego/ że Ty nie jesteś tą/albo jeszcze coś innego, niż mydlić oczy jakimiś dziecinnymi wymówkami, tym bardziej że MA już pierścionek i sala zamówiona!

Gość gość
Dokladnie. Ona ma prawo wiedziec czy nie wodzi ją za nos. Faceci sa czasami okrutni. Marnują dziewczynie czas, potem zostaje taka pod 30stke i nikt jej nie chce. Uwazam,ze powinnas go zapytac. Jesli odpowie,ze ożeni sie ale za pol roku . Daj mu szanse. Potem jak minie ten czas...a okaże sie klamca.... Szkoda słów. Cięzko wam facetom uwierzyć :(