Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrrry

Endoproteza kolana

Polecane posty

Gość marrrrry

Dzien dobry, czy mogłyby sie tu wypowiedzieć osoby, które miały albo znaja kogoś, kto miał operację wymiany chorego kolana na sztuczny staw. Jak długo przebiega rehabilitacja, czy długo odczuwa się ból po operacji?

Gość gość
plusmedic.pl polecam w takich sprawach - mają swietnego ortopedę i prowadzą rehabilitację na miejscu, moja corka tam chodziła z kolanem i szybko widac bylo efekty

Gość marrrrry
Dzięki za odpowiedź. A może wypowie się ktoś z Warszawy? Choć niekoniecznie, chodzi mi głównie o to jak to jest po operacji, jak długo czuje sie ból, czy rzeczywiście potem jest lepiej, no takie tam sprawy...

Gość gość
ja będę miała biodra endoprotezę też w wawie się operuję.

Gość marrrrry
Rozumiem, że wśród uczestników tego forum nie ma nikogo z tym problemem, no cóż, trudno...

Gość gość
Ja znałam taką osobę. Operacja się udała. Pacjent zmarł. Powikłania pooperacyjne.

Gość gość
No naprawdę super wypowiedź, gość wyjątkowo pomocny, tak trzymać gościu, pewnie jesteś lubiany i popularny, co?

Gość wnerka
Też jestem zainteresowana tym tematem, słyszałam różne opinie na że długo się dochodzi do sprawności i bolesna jest rehabilitacja, ale nie znam nikogo, kto był miał taką operację a podobno dość duzo ludzi ma takie problemy...

Gość duebidu
Moja babcia miała endoprotezę. Po zabiegu jeździła do Ciechocinka na rehabilitację, tzn. do sanatorium. Pamiętam, że dłuuugo dochodziła do siebie, no ale ona miała ponad 80 lat, więc wiek też swoje zrobił. tourmedica.pl/blog/czym-jest-endoproteza-stawu-kolanowego/ Może ten artykuł rozjaśni Ci sytuację?