Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miszmasz00

Taka sytuacja

Polecane posty

Gość Miszmasz00

Jego żona jest jakaś chorowita a do tego chyba bezpłodna bo nie mają dzieci, w dodatku niezbyt ładna, żeby nie powiedzieć brzydka. Ja mam stała pracę i mogłabym dać mu syna o którym każdy facet marzy, a mimo to on chociaż jest dla mnie miły to nigdy nic więcej. Czemu faceci dokonują wyborów które ich wiodą na dno?

Gość ayahuasca92
bo niektórzy kierują się uczuciami wyższymi, a nie tylko bilansem własnych korzyści, znajdź sobie innego skoro jesteś taka och ach to nie powinnaś mieć z tym problemów

Gość gość
HONOR..

Gość gość
ayahuasca92 dziś 100% prawdy.

Gość gość
kolejna co się jej cudzy maż zwidział, jak ja kocham takie kobiety, mnie tez taka jedna podrywala w pracy, moją uprzejmość i grzeczność stale nadinterpretowała, a jak jej w końcu ostro wyjaśniłem, że ma mi dać spokój to puściła plotę po całym biurze, że jestem jej kochankiem, całe szczęscie mam mądrą partnerkę, która ufa mnie a nie obcym ludziom

Gość gość
Kochający mąż nie poleci na ładną buźkę i sprawną macicę.

Gość chorowita i niespecjalna
Zawsze bolą mnie takie wpisy, sama jestem poważnie chora, ciąża by mnie zabiła, nie jestem pięknością z wybiegu Victoria's Secret, ale mam kochającego partnera, który ma powodzenie u kobiet. Potem sama zadręczam się myślami, że zasługuje na kogoś wartościowszego, np taką osobę jak ty. Na szczęście partner stara mi się to wybić z głowy i na każdym kroku pokazuje mi, że jestem dla niego kimś bardzo ważnym. Widzę, że nie jesteśmy w tym sami. Poza tym czułabyś się dobrze odbierając tej kobiecie jedyną szansę na szczęście, skoro sama jesteś sprawna i możesz mieć każdego?

Gość Miszmasz00
Tłumaczcie to sobie jak uważacie i chociaż dla niektórych to może być przykre, ale natury nie da się oszukać i każdy samiec chce zostawić po sobie jakiś znak. I nie koniecznie mam tu na myśli znak na dywanie. Nie ma co się oszukiwać, samce są samcami i nieporadne sztuki prędzej czy później odrzucą!

Gość gość
a skąd wiesz, że to ona nie może mieć dzieci??? a może to jego wina?

Gość gość
Czemu? Ba ma bardzo męską urodę, jest przystojny, zabawny i kontaktowy a ona taka niemota, dziwna. Nikt jej nie zna bo z nikim nie rozmawia.

Gość Miszmasz00
14:44 to byłam ja Miszmasz00

Gość gość
I boli Cię to, że taka jak ją nazywasz 'niemota' ma to, czego nie masz Ty? Bo w końcu to ona jest jego zoną, nie Ty.

Gość Miszmasz00
Gdyby mnie wtedy znał to na pewno wybrałby mnie nie ją, widzę to za każdym razem gdy u mnie coś kupuje. ;)

Gość gość
Gdybaj sobie dalej.

Gość Miszmasz00
Ja nie gdybam ja to wiem! Nic straconego prędzej czy później i tak zrozumie która z nas ma mu więcej do zaoferowania. Kiedyś mu się znudzi odgrywanie miłosnego samarytanina a ja jestem cierpliwa no i nie taka stara jak jego żona. :P

Gość gość
Jeśli tak stawiasz sprawę, to może Ty tez nie dasz mu syna. Dopóki nie weźmiesz się za sprawę, to nie wiesz czy dasz radę urodzić zdrowe dziecko. Dziś niejedna młoda i zdrowo wyglądająca młoda kobieta ma problemy z zajściem, donoszeniem i urodzeniem dziecka. Nie mówiąc już o wychowaniu, które też w dużej mierze zależy od inteligencji kobiety, której wybacz, wygląda na to,że nie posiadasz.

Gość Miszmasz00
Nie ma obawy. U mnie wszystko w porządku. Klasyczna doskonałość. :)

Gość gość
jakoś ci nie wierzę

Gość gość
Wieje desperacją na kilometr od Pani, Pani Doskonała!

Gość Miszmasz00
Jeżeli desperacja to tylko w lekkiej obawie że nigdy mi się z nim nie uda. Wierze, że będzie inaczej, bo wciąż się o to staram a jak sie wkurzę to mocniej wyjdę z inicjatywą. O moją płodność, urodę, świeżość, seksualność i inteligencję się nie martwię. To mam stuprocentowe ku rozpaczy niektórych :P

Gość gość
A nie pomyślałaś, że może po prostu nie pasujesz do niego ? Że on po prostu Cię nie chce ? JEżeli mężczyzna chce kobiety, nawet jeżeli jest żonaty, to widać i chyba powinnaś o tym dobrze wiedzieć. Jeżeli on się Tobą do tej pory nie zainteresował tak jak Ty byś tego chciała, a masz faktycznie walory, o których wspominasz, to on na pewno je dostrzega, ale po prostu nie ma tego czegoś, co by go skłoniło do przejęcia inicjatywy. Niektóre kobiety, nawet atrakcyjne, mogą dla pewnych mężczyzn wydawać się odpychające i wystarczy do tego jedna cecha np. dziewczyna pali lub przeklina i facet po prostu jużma do niej dystans. Bardzo możliwe, że jesteś atrakcyjna dla 90% mężczyzn, a on akurat jest w tej części 10%, którym nie imponujesz. Jeden woli brunetki, drugi blondynki. Ponadto, nie pomyślałąś, że on ją możę po prostu kocha ? Czy jesteś aż tak cyniczna, żeby nie wierzyć w takie rzeczy ? Jest zawsze szansa, że on jest z nią tylko z uwagi na przywiązanie i przysięgę, którą jej dał (tego nie wiemy), ale są czasem ludzie o bardzo silnej woli i nic jej nie złamie, mogą nawet cierpieć i nie złamią danego słowa. Musisz po prostu przyjąć do wiadomości, że on nie chce Ciebie w tej postaci i w tych warunkach.

Gość gość
Jaka prosta i głupia dziewoja z ciebie. Skąd wiesz czy chce syna czy córkę, czy w ogóle chce dzieci. Aleś głupia..... . Nieczęsto mi się na szczęście zdarza kogoś takiego poznać, posłuchać itp. To buduje

Gość nie lubie desperatek
ty głupia jesteś czy taką udajesz?gdyby facet nie wykazywałby mną zainteresowania nigdy bym o niego nie zabiegała,zrobiłam to ze 2 ,3 razy w zyciu i nigdy więcej...gdyby chciał zdrową to by sie rozwiódł,a ty jestes zwykłą psychiczną despera

Gość nie lubie desperatek
on widocznie ją kocha,kumasz bazę?mało chłopów masz na świecie że chcesz rozbić i rozdzielić ludzi którzy sie kochają?myślisz ze facet nie moze być z chorą czy bezpłodną kobietą?MOŻE,tak jak kobieta która kocha męża kalekę czy bieda

Gość ha ha ha ha ha
Miszmasz00 życzę ci, żeby karma wróciła ze zdwojoną mocą :) zobaczysz jak to ładnie komuś złorzeczyć