Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kobieta zaczęła

Polecane posty

Gość gość

słuchać Popka, nie wiem co z tym zrobić, a przecież zawsze pokazywała się z tej strony jaka to ona kulturalna i inteligenta, a teraz takie coś no nie wiem co o tym myśleć...

Gość gość
myśl co chcesz, i daj jej słuchać. od tego się nie umiera, ani nie staje Popkiem :D

Gość gość
Po prostu przeżyłem szok, tu mi pokazuje jak się świetnie orientuje w muzyce poważnej, słucha blues'a, swobodnie rozmawia o polityce i ekonomii, a jak sprawdziłem jej raz telefon, (nie smsy tylko chciałem zobaczyć utwory), a tam popek, bracia figo fagat, jakieś inne pierdoły, gejowskie piosenki, no coś strasznego, a na tapecie miała pokolorowane zdjęcie Kwaśniewskiego! Czy ona jest poważna? Nie wiem jak w ogóle teraz z nia rozmawiać...

Gość gość
lepiej tak niżby miała słuchać katei melua i cerekwicjkiej

Gość gość
p/i/e/r/d/o/l ja bo jest niepoważna, tylko cię ośmieszy w towarzystwie, a ile ona ma lat można wiedzieć?

Gość gość
problem w tym ze ma 29 lat i powinna byc już bardziej dostojna

Gość jademeter
ja tez słucham róznej muzyki i nie uważam sie za płytką czy mało inteligentną,pozwól zyć kobiecie,co Ciebie obchodzi czego słucha i co powiedzą ludzie

Gość gość
Powinna Cię zostawić, jeśli Ty masz takie dylematy. Człowiek nie jest w stanie cały czas myśleć...czasem potrzebny jest relaks przy czymś co nie angażuje mózgu czyli np. oglądanie serialu M jak miłość czy inną Wenezuelę.