Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kolory lakierów są teraz w modzie?

Polecane posty

Gość gość

Jakie kolory lakierów do paznokci są teraz w modzie? Przestałam ostatnio chodzić do kosmetyczki i teraz szukam dla siebie do domowego użytku jakichś fajnych lakierów.

Gość elajza567
Ja jakoś nie zwracam na to za bardzo uwagi co jest w modzie. Ważne, żeby mi odpowiadało. Ale jeśli chcesz odświeżyć swoją kolekcję, to może poczytaj sobie na przykład tutaj: http://www.entertheroom.pl/beauty/5818-wiosna-w-styczniu-tylko-z-chanel co tam nowego wprowadzają znane marki. Podoba mi się pomysł, żeby zimą wykorzystywać kolorowe dodatki. Na zewnątrz jest tak szaro, że to właściwie konieczność.

Gość gość
Bordowe, bardzo ciemne fioletowe, burgundowe, białe, czerwone, nude, czarne, odcienie szarości, metaliczne

Gość mahania
zimą świetnie sprawdzają się na paznokciach ciemne kolory, głębokie i błyszczące :) ja akurat robię manicure hybrydowy więc mogę polecić coś z tej kategorii lakierów. u mnie hitem, zarówno dla mnie i moich dziewczyn którym robię paznokcie są hybrydy neonail a dokładniej seria galaxy... mam już 6 lakierów z kolekcji i są cudowne! idealne krycie i niespotykane kolory:)