Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o torcie miętowo czekoladowym?

Polecane posty

Gość gość

Bedzie dobry?

Gość gość
mi by smakował, ale ja uwielbiam miętę

Gość gość
też lubie mięte, ale wszelkie cukierki czekoladowe miętowe czy masy miętowe sa ohydne

Gość gość
Ja bym podziękowała - bo nie jestem w stanie się zmusić do takiego połączenia. Osobiście uważam, ze torty powinny być bardziej uniwersalne.

Gość gość
No wlasnie chce zrobic takiego bo kazdy z nas lubi miete, lacznie z dziecmi, wiec jest szansa ze wszyscy zjedza. Te tradycyjne juz nam sie znudzily, w kolko robie z roznymi owocami i smietana na zwyklym biszkopcie.

Gość gość
ja lubię takie połączenie, więc mnie by smakował :) Ale rzeczywiście, niektórzy wolą tradycyjne torty :)

Gość gość
Lubienie mięty a lubienie takiego połączenia to dwie różne sprawy. Jednak jak robisz dla mniejszego grona i wiesz, ze raczej to lubią to jasne. U mnie w domu torty dla dzieci w smaku były raczej normalne bo nikt nie przepadał za takimi połączeniami, ale formy miały wyjątkowe więc nudy nie było.

Gość gość
Blee, uwielbiam czekolade i miete, ale nie razem.

Gość gość
Nie, to nie ma byc tort dla dzieci, tylko przy okazji zeby dzieci zjadly. A nuz... Jest szansa, bo lubia miete i lubia czekolade, wiec polaczenie moze byc jak najbardziej :)

Gość gość
Nie rozumiem zaklafania tematu. Wszyscy u ciebie lubia miete ale pytasz sie ludzi ktorzy takiego smaku nie preferuja i co? Zrobisz kolejny smietsnkowy??? Ja akurat lubie dodatek miety do wszystkiego :-P Syrop mietowy dodaje do ciastek ciast i nalesnikow :-P Uwielbiam after eight i podroby i wszystko co zawiera miete zwlaszvza w polaczeniu z czekolafa :-P

Gość gość
A czekolada z mieta na goraco?? Pychota jakas firma miala w sprzedazy nie pamietam ktora.

Gość gość
Zjadlabym!!! Wykwintne połączenie, nie dla każdego, ale dla mnie to pycha :)

Gość gość
Nie, nie zrobie kolejnego zwyklego ( a na pewno typowego smietankowego- robilam rozne, kawowe, truflowe, ajerkoniakowe itp.) A pytam bo chce zorientowac sie co inni o tym mysla, czy to trudne do zrozumienia? Co do ostatniej wypowiedzi- ktos slusznie zauwazyl, ze to polaczenie wykwintne :) Dziekuje! I chyba takie wlasnie bedzie. Wyjatkowe! Nie wszystkie torty musza byc takie same.. Jakis czas temu na inna okazje, robilam pomaranczowo- czekoladowy, tez wszystkim smakowal. Dlaczego? Bo byl inny niz typowy przecietny tort.

Gość gość
Dla mnie to wcale nie smakuje wykwintnie, a kojarzy mi sie z mietowym ludwikiem.

Gość gość
to twoje skojarzenie :D byc moze non stop siedzisz przy zmywaniu :D

Gość gość
Ojej, no tak. Nic dziwnego, że plebs nie zrozumiał, skoro to taki wykwintne rarytasy :D "Jakis czas temu na inna okazje, robilam pomaranczowo- czekoladowy, tez wszystkim smakowal. Dlaczego? Bo byl inny niz typowy przecietny tort" Aha, czyli wszystko co inne ma smakować? Interesująca logika. Śmieszny temat, ale no jak ktoś ego połechce to cacy , jak napisze swoje zdanie to nie cacy :D

Gość gość
Faktycznie, ludwik to dobre skojarzenie. Ostatnio ktoś mnie na siłę poczęstował czekoladą z miętą - musiałam to zjeść (nie miałam nawet gdzie wyrzucić ukradkiem). Z trudem opanowałam odruch wymiotny. Ale no ja nie spożywam truskawek z sałatą i orzechami, indyka w sosie cytrynowym itd więc chyba się nie znam.

Gość gość
jest czekolada o smaku mietowym , lody mietowo czekoladowe, dla mnie pycha bo lubie takie połoczenia, kazdy lubi co innego, skoro wy lubicie takie połaczenia to taki tort bedzie super odmiana, ja bym chetnie szkosztowała

Gość gość
Nie, Bron Boze. Nikt tu nie chce lechtac czyjegos ego. Bardzo dobrze, ze poznaje Wasze wypowiedzi i szanuje je. Kazdy jak widac ma rozne podejscie, dobrze ze piszecie o swoich skojarzeniach. Mnie sie to podoba wlasnie, takze naprawde nie mam nic przeciwko.

Gość gość
ja kocham to połaczenie ale wielu znajomych nie i musisz sie zastanowic czy tez innym podejdzie

Gość gość
To naprawdę dla koneserów wyłącznie. Inni konsumencie stwierdzą że jedzą tort z pastą do zębów. Zatem jeśli zamierzasz kogoś częstować, to zrób coś normalnego.

Gość gość
Dziękuję Wam za wypowiedzi :)

Gość gość
Jakiś czas temu pytałam Was o ten tort- chciałam powiedzieć, że zrobiłam go i wyszedł przepyszny. Był dla nas samych wielkim zaskoczeniem, a to w jakim tempie znikał to tym bardziej uświadomiło nas w tym, że okazał się strzałem w dziesiątkę! Naprawdę polecam! Każdemu smakował i każdy chwalił