Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet mnie okradl

Polecane posty

Gość gość
czy wy jestescie p******e???? siedzicie z takimi beznadziejnymi typami dla dobra dziecka czy jak to mowicie ze wzgledu na dziecko to ja sie pytam A CO DOBREGO , JAKI DOBRY PRZYKLAD JAKIE DOBRE ZYCIE BEDZIE MIALO DZIECKO Z TAKIM OJCEM?

Gość gośćFiuFiu
13.13 mie gorsze jak twoj z****** bachor.

Gość gość
no wlasnie,kuzwa zlodzieja miec wsrod domownikow to cos najgorszeg

Gość gość
mie gorsze jak twoj z****** bachor. xx moj zj****y bachor nie wyrosnie na zlodziejski pomiot jak twoj bo nie zna takiego zachowania

Gość gość
parszywy zlodziej

Gość gość
Po jaką cholerę brnąć w związek z życiowym nieudacznikiem obarczonym nałogami (piwo codziennie to taki sam alkoholizm jak walenie pół litra, tylko skala mniejsza). Pracuje i musi kraść, żeby 20 zł mieć? hello...? nie dziwi cię to? bo dla mnie oczywiste, że trwoni gdzieś kasę - automaty? używki? długi? Skoro cię okrada, to groszem nie śmierdzi, a dojdą mu alimenty na syna - nic dziwnego, ze pcha się z powrotem - pasuje mu darmowa chata, bo gdzie znajdzie taką drugą idiotkę?

Gość gość
tu autorka--gosc 18.35 ujelas to bardzo trafniewrecz idealnie,no wlasnie dojda mu alimenty i niestety kolo 700-800 mies.bedzie stratny,a ja jestem idiotka,bo moglam za pierwszym razem jak zginely pieniadze wywalic go z domu,takjestem juz pewna ze zadnego powrotu nie ma

Gość gość
zadnej szansy i dowidzenia z kopem na rozped