Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żegnaj....

Polecane posty

Gość gość

Niedozobaczenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Doniezobaczenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Żegnaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Do Zobaczenia:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
giń wywłoko sisi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Nie jestem żadną wywłoką ,jestem fajna babeczka:-)właśnie upiekłam w piekarniku jabłka z cynamonem masełkiem i cukrem chcezz skosztować?zapraszam..mmm pychotka:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A co ty się tak podlizujesz ? Co ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie podlizuję się ,zawsze byłam goscinna..tak mnie wychowano.:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Coś mi tu ściemniacz... Ale do końca nie wiem co ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spoerdalaj maly fiutku!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Właśnie, wypad gnojku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Co miałabym sciemniać?kocham gotować..lubie przygotowywać smakołyki i zapraszać gosci,szkoda że nie wszyscy z mojego otoczenia podzielają moje upodobania.Moj tato i moja mama też lubią kuchnię i dużo czasu w niej spędzają .Moj dom rodzinny jest zawsze pełny gosci i nikt nie wychodzi głodny.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No i po degustacji... A Panna Sisi taka otwarta i przychylna a do tego dobrze wychowana :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Ale wy się zachowujecie!koszmar.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
19.17.dziękuję.Jeżeli to miała być aluzja w moim kierunku to Ci nie wyszło ponieważ to nie ja rzucam tutaj epitetami .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To nie aluzja Panno Sisi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Z uwagi na mój wiek ,proszę zwracać się do mnie przez Pani ...:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Tak więc Panno Sisi. Jak wypieki udane ? Godne pochwały, zachwytu, nagrody ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Oczywiscie że tak:-)jabłka prażone..pyszotka.Upiekłam 8 sztuk,są dość duże jak na jabłka ,dosyć twarde i zielinkawe dlatego wymagany czas pieczenia 40 minut .Na każde ułożyłam jakiej 1/3łyżeczki masła..posypałam cukrem i odrobiną kakao.Zazwyczaj posypuję jeszcze cynamonem albo cukrem waniliowyn.Zapewniam że pyszne.Zawsze jadłam takie w dzieciństwie.:-)Dla niecierpliwych wersja szybka.-Kroimy jabłko na plasterki na masełku z obu stron posypane cukrem i cynamonem.Fajnym dodatkiem jest bita śmietanka(kremówka)Smacznego.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Aha ..oczywiscie smażymy.:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Szczgółowy opis godny pochwały. Zatem wypieki równie takie same we wyprawionej ręce Panienki, Panny ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Smażymy z obu stron .Jesli chodzi o te w całosci ,to podczas pieczenia kilka razy obracamy.Pieczemy do momentu aż javłuszka uroczo popękają i puszczą sok.Koniecznie spróbujcie.Smacznego!:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Wyprawionej może i nie ale wprawionej napewno.Zgłębiam tajniki stuki kulinarnej od najmłodszych lat ,natoniast w wieku lat 12-14potrafiłam już ugotować wszystko.Nie ma takiej potrafy której nie umiałabym przygotować.Jedne za czym nie przepadam to podroby aczkolwiek przyrządzić też potrafię.Pytaj o jakikolwiek przepis na przygotowanie czegokolwiek to Ci podam.:-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czyli ktoś tu jednak zabiega o względy nichcący Panno Sisi ? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Aha wracając do jabłek,te na plasterki smażymy na patelni a te w całosci w formie .temp.pieczenia 200*C.-220*C.oczywiscie w piekarniku.Sorry że tak chaotycznie..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Sorry za te literówki .No dobra już się nie popisuję.Muszę chyba spokornieć troszkę...:-)Yyy?jakie względy,czyje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość sisi
Aaaa że to niby ja zabiegam?że niby "przez żołądek do serca" ,czy tak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A zdarzyło ci się panno sisi ze ktoś kiedyś po twoich pysznych potrawach dostał ze tak ni ładnie to ujme sraaczkii?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Żegnam Panno Sisi. Żona woła. :) 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Żona jest Bardzo Zazdrosna o mnie a do tego Zaborcza. Udanych wypieków :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×