Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajsza2111

Polskie muzułmanki

Polecane posty

Gość Ajsza2111

Salam usmiech.gif Mam 21 lat, od pół roku jestem w szczęśliwym związku z kochanym i cudownym Pakistańczykiem. Nie rozumiem dlaczego ludzie tak łatwo oceniają nie znając ludzi,a zwłaszcza muzułmanów,to bardzo krzywdzące. smutas.gif Mój kochany nigdy mnie nie obraził, zawsze jest czuły,opiekuńczy i wyrozumiały. Poznaliśmy się na Skype, po 2 miesiącach rozmów już nie mogliśmy wytrzymać i przyleciał do mnie na 2 tygodnie. Gdy odjechał,myślałam,że umrę z tęsknoty. I dzięki niemu zaczęłam poważnie interesować się islamem, zaczęłam powoli czytać Koran i jestem pod ogromnym wrażeniem. Chciałabym przejść na islam bo krążą na temat tej religii różne głupie stereotypy,a to nieprawda. Mój Habibi chętnie odpowiada na moje pytania,przesyła linki do fascynującch rzeczy o islamie. Nie namawia mnie na nic,ale mówi,że byłby szczęśliwy ,gdybym była muzułmanką. Poważnie myślimy o ślubie. Dziwię się tej nienawiści do muzułmanów...jest mała grupa nienormalnych,ale oni psują dobre imię tej religii i ludziom tego wyznania. Od nich trzeba się trzymać z daleka. Czy są tu jakieś dziewczyny-muzułmanki? Mam kilka pytań,a i chętnie pogadam. :)