Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadzieja na maxa

Beznadziejna sytuacja

Polecane posty

Gość gość
Ty mu pozwalasz robić tak a wodę z mózgu. Pozwalasz się tak traktować, to masz.

Gość beznadzieja na maxa
Oczywiscie rozumiem ze to moja wina, ale nie wiem jak z nim rozmawiac, byc od razu stanowcza I powiedziec ze nic z tego nie bedzie, chcialabym byc z nim w dobrych relacjach

Gość gość
A co ma Ci napisać? Że inna do bzykania akurat nie jest pod ręką i Ty się nadasz? Oczywiście, że będzie Cię łudził tekstami o tęsknocie i przekręcał wszystko na swoją korzyść. Jeśli jesteś inteligentna, to sama powinnaś umieć stwierdzić, czy mu zalezy czy nie.

Gość gość
Nie jesteś w luźnym związku. Jesteś tzw. po/ru/cha/dłem bez godności, workiem na spermę, ale skoro to lubisz to utrzymuj z nim dalej dobre relacje :D

Gość gość
Musisz być straszną mimoza, wybacz, ale naprawdę można takie wrażenie odebrać. Facet zrobił sobie z Ciebie zabawkę(Ty oczywiście uwierzyłaś, że chce Cię pznac), mydlił oczy, teraz dotarło do Ciebie, że chodziło mu tylko o seks i dalej rzuca Ci teksty o tęsknocie, a ty mimo to, chcesz z nim pozostać w dobrych relacjach? Po co? Szanujesz sibie choć odrobinkę? Urwij to, po prostu urwij, zakończ, stanowczo jak przystało na dorosłą, dojrzałą, pewną siebie kobietę.

Gość gość
Q ty gd

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwosci napisz do mojej wróżki Sofii . Ona Ci powie co ten facet czuje, co myśli i jaka przyszłość Cie z nim czeka. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mi sie zdaje, ze ty b chcesz po prostu miec z kims spedzac czas, niz jestes w nim zakochana na zabój, tzn moze posrednio tak jest, ale zastanów sie, w pierwszym poscie to co napisałas, wskazuje, ze moze masz jestes deficyty? Jak sie czujesz z rodzina, masz z kim porozmawiac? Ja kiedys tez za bardzo lgnełam do faceta, bo nie miałam praktycznie zadnej rodziny... Moze wtedy byc problem, bo człowiek przez te deficyty lgnie do kazdego, nawet osób co mu do końca nie pasują- jak tu piszesz, tak jest

Gość gość
Autorko, blagam Cie, przestan napir..lac kazde "i" z duzej litery. To nie angielski tylko polski. I to "i" to nie zadne "aj" tylko zwykle pospolite "i" czyli "and". No przepraszam ale jakos mnie to drazni.

Gość beznadzieja na maxa
Za bledy z gory przepraszam, akurat jestem tlumaczem wiec klawiatura czasem mi sama przeskakuje, nie robie tego specjalnie. Dziekuje za wszystkie porady. Fakt moze mam jakies braki, niewykluczone. Albo po prostu nie ogarniam facetow. Dzis po prostu wisi na telefonie, bo stalam sie dla niego bardziej niedostepna i oschla. Pyta sie czy jest uwzgledniony w moich planach na przyszly tydzien (wraca w poniedzialek). Przeslal mi nawet zdjecie screena z komorki na ktorym jestemy razem ustawione jako tapeta na ekranie glownym. Wiec co on chce tym osiagnac, szkoda ze w tamtym tygdoniu jakos nie pamieta jak bardzo byl zajety i mnie olewał.

Gość gość
chcialabym byc z nim w dobrych relacjach no ale PO CO??? Dlaczego Skoro on Cie olewa, dlaczego ty nadal chcesz być z nim w dobrych relacjach? Czemu dajesz soba manipulowac i traktowac jak worek na spermę??? Oszalałaś!!!

Gość gość
Przeslal mi nawet zdjecie screena z komorki na ktorym jestemy razem ustawione jako tapeta na ekranie glownym. - nawet Ci przesłał, booże, to niemal jak polowanie na jelenia w prehistorii , prawda?? Natrudził sie bardzo, a Ty w nagrode,że on się tak bardzo dla Ciebie "WYSILIŁ" pójdziesz z nim do łozka, prawda??? Kobieto, czytasz w ogóle, co za BZDURY PISZEsz? gdybys miała 13 lAT, ROZUMIAŁABYM, ŻE MASZ ŻLE W GŁOWIE, GDYBYS M IAŁA 17 , POMYSLAŁABYM,ŻE PEWNIEZ TEGO WYROśNIESZ, ALE NIE.. ty masz już 27 lat!!!! Ocknij sie, albo idz zarabiać do burdelu- przynajmniej będziesz miała jakas satysfakcje , choćby tylko materialną, że innym DUPKOM słuzysz za materac!!!!

Gość gość
ej może tak jest że karmi cię czułymi słówkami, by mieć darmowy seks, a może faktycznie polubił cie przywiązał się, i chciałby czegoś więcej. Może po prostu pogadaj, z nim, będziesz mieć sprawą jasną, jeżeli koleż zainteresowany jest na poważnie, to nie wystraszy się tylko będzie chciał z tobą być. Ryzykujesz, ale bedziesz przynajmniej miała pewną odpowiedź, a tak dajesz się wiecznie zwodzić, nie wiedząc na czym stoisz.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć o nim wiecej , co myśli, co czuje , jaka będzie z nim przyszłosc napisa do mojej świetnej wrózki Sofii. Ona odpowie na wszystkie Twoje wątpliwości. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ha ha ha,sorki,ale sie usmarkalam. Pogadaj z nim, moze cie polubi. Tylko co? Polubil i co z tym robi? Nic. Olewa ja i bzyka kiedy mu wygodnie. Tak ja lubi. Bez jaj, na prawde.

Gość gość
Moze.lubil.ja do.tej pory choc w sumie tak.jak.tu mowia choc troche agresywnie ze pewbie nie garnie sie do.zwiazku. no ale zamiast glowic sie porozmawiaj bedziesz miala czarne na bialym.

Gość gość
Wyjechał na ferie, czy gdzies tam i przez cały ten czas, nawet smsa nie napisał i ją olewał, teraz wraca i o sobie przypomniał, bo chce seksu. A wy jej radzicie jakies rozmowy. Koleś zrobił sobei z niej koleżankę do seksu, za jej zgodą.

Gość gość
niby tak nie chce go tutaj bronić, bo być może macie rację, ale ten układ powstał za obupulną zgodą, więc zakładając że on traktuje tą relację luźno robił to samo. Jeżeli się lubicie, on lubi ciebie to chyba nie ma sensu urywać relacji czy wkurzać się, że gość zachował się w tki sposób a nie inny, skoro autorka sama przystała na taki układ. Za bardzo jesteście zbulwersowane ja nie wiem dziewczyny. Porozmawiaj a dowiesz się, może ten kontakt się urwie, a być może zacznie mu Ciebie brakować, i przemyśli sprawę.

Gość gość
Dzizas,ale O CZYM tu gadac na litosc boska. Wlazla w taki uklad,to ma. Moze w nim tkwic i karmic sie mrzonkami albo przerwac, ale o czym gadac. O faktach. Ma powiedziec-wiesz, wiem,ze jestem ci potrzebna tylko do bzykania,ale moze mnie jednak polubisz. Zalezy mi na tobie i chciala bym czegos wiecej? Serio? No prosze Cie. Moze powiedziec,ze zle sie czuje w tym ukladzie,moze powiedziec,ze szuka czegos innego,przywiazala sie i odciac. Jesli jest dla faceta czym wiecej niz materacem,to sie ogarnie. Inaczej nie, bo to nie jest zwiazek, pierwsze randki i motylki w brzuchu.