Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dziecko zachłysnęło się wodą podczas kąpieli:(

Polecane posty

Gość gość

7 miesięczne niemowlę, nie życzę nikomu tego przeżyć, byłam sama, na szczęście racjonalnie myślałam i po moich działaniach złapał oddech, jak wszystko było dobrze popłakałam się z nerw... dziecko uśmiechnięte jak gdyby nigdy nic... czy Wam się zdarzyła taka sytuacja kiedyś?

Gość gość
zachłystowe zapalenie płuc sprawdź, proszę, w internecie To ważne

Gość gość
czytałam już trochę na temat zachłystowego zapalenia płuc, czy powinnam jutro podejść do lekarza żeby spytać czy wszystko ok?

Gość gość
jest jakaś mamuśka?

Gość gość
Mocno łapiemy za nóżki i postępujemy jak kiedyś przy porodzie udrażniano drogi pokarmowe i oddechowe z wód płodowch. Mąż był oczywiście zawsze przy porodach i zawsze uczestniczy przy każdym badaniu ginekologicznym cipki. Nie wstydzę się męża podczas badań i porodów nie jestem zacofana i tępa. Bo jak można się wstydzić męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemno gród! !!!

Gość gość
Wiesz, co nie chce Cie straszyc, ale kiedyś czytałam o czymś, co chyba nazywa się suche utopienie czy jakoś tak. W artykule opisany był przypadek chłopca, który bawił się w basenie u sąsiadów i zachlysnal się wodą. Wszystko ok, wrócił z mamą do domu i po jakiś dwóch godz. powiedzial, że chce mu się spać, więc matka go położyła do łóżka. Gdy po trzech godz nie wstał, poszła do jego pokoju, chłopiec nie żył. Na sekcji wyszło, że powodem zginu było utoniecie. Można umrzeć w taki sposób w czasie 72 godz od dostania się wody do płuc. Straszne...

Gość gość
Wypad nawiedzona,ta od badania z mezem,dupkiem. To powazny temat,a nie twoje glupie wywody. W*********j w podskokach.

Gość gość
obserwuj dziecko uważnie...

Gość gość
dokładnie, obserwuj dziecko bardzo uważnie

Gość gość
Jak masz możliwość to jak najszybciej idź do lekarza. Najwyżej się dowiesz, że wszystko jest ok