Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hardlikearock

zachowanie mojej mamy

Polecane posty

Gość Hardlikearock

Cześć wszystkim! Na początku chcialam powiedziec ze mam 18 lat i mam chlopaka 4 lata starszego z ktorym jestem 2 lata. Mimo różnicy wieku, genialnie sie dogadujemy, rzadko klocimy a jak juz to o bzdury :) niestety, na poczatku kilka razy mnie zawiodl i oklamal. Ale potem zmadrzal i teraz zachowuje sie jak ideal. Moja mama natomiast uwaza inaczej. Uważa ze jest brzydki, jest nierobem ( bo nie poszedl na studia tylko rozkreca wlasny biznes), uwaza go za wiesniaka ( tylko dlatego ze mieszka w mniejszym miescie, bo jego zachowanie znacznie rozni sie od takiego stereotypowego wsiura) wypowiada sie w calym negatywach i wciaz wypomina jego bledy z przeszłości... Nie rozumie, zesie kochany i jestesmy szczesliwi. A najgorsze jest to jak mama traktuje mnie. Wyzywa mnie od najgorszych, mowi ze nic w zyciu nie osiagne tak jak moj facet, mowi ze jestem glupia, ze jestem kretynka itd :( nie macie pojecia jak sie okropnie z tym czuje:( jak zwykly śmieć:( mam wrazenie ze mnie nie kocha :( podczas gdy moja siostre wręcz uwielbia! Za wszystko ja chwali, ona moze robic dosłownie wszystko! Nigdy nie podniosla na nia glosu.. Czuje ze moja mama mnie nie kocha i nic dla niej nie znacze. Woli moja siostre. Naprawde, nie raz mi to udowodnila. W dodatku caly czas chce mnie zniechęcić do mojego chlopaka. Nie wiem co robic? Co byscie zrobiły na moim miejscu? Pomocy bo juz nie wiem co robic :(

Gość gość
pewnie jesteś adoptowana!

Gość mała smutna kobietka
nie wiem co mysleć o chłopaku który kłamał i zawiódł ale wyzywanie od kretynek,ze nic ci w zyciu nie wyjdzie to ogromna krzywda,sama mam córkę,nie raz mnie wnerwia bo sie leni ale zazwyczaj ją popycham do przodu,chwalę,motywuję,wspieram,

Gość mała smutna kobietka
twoja matka jest toksyczna,moze tez chora psych. ,nie pisze tego złośliwie,faworyzowanie jednego dziecka kosztem drugiego to cos okropnego,ona nie zdaje sobie sprawy ze w koncu znienawidzisz ją i siostrę

Gość gość
A może twoja matka ma rację? Ten chłopak to w tej chwili może to i miłość ale za dwa, trzy lata wszystko się zmieni. I niestety nie na lepsze.

Gość gość
mama cię kocha ale może widziała co przeżyłaś z chłopakiem jak pisałaś kłamał oszukiwał i teraz się martwi że mu tak łatwo zaufałaś i się zawiedziesz,,, może nie w prost tak myślała tylko mówiła że głupia jesteś że znowu mu zaufałaś. i może o to chodzi a jakie były wasze relacje z wczesnego dzieciństwa to nastoletnich lat