Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zagadac

Polecane posty

Gość gość

Witam jest u mnie w pracy dziewczyna którą zaczynam naprade lubic jest piekielnie inteligentna ładna i ma super charakter.Chociaż jestem typem żartownisia to w stosunku do kobiet jestem nieśmiały jednak w jej toważystwie czuje sie naprawde swobodnie.Czesto przy różnych okazjach niby to w zartach daje jej do zrozumienia ze mi sie podoba koledzy z pracy też to zaóważyli a ostatnimi czasy zzaóważylem ze lubi mnie wprowadzac w zaklopotanie i pomimo tego ze jestem dosyc wygadany too w jej towazystwie trace grunt pod nogami a ona czerpie z tego powodu duża satyswakcje.napewno wie ze sie mi podoba bo wszyscy mówia ze gdy ją widze odrazu sie usmiecham od ucha do ucha i wpatruje jak w obrazek czy moge sie jej spytac o szanse blizszego jej poznania bo sie mi naprawde podoba i ją lubie,i co jej powiedziec w sytlacji gdy da mi kosza aby wyjsc z tego z twaza i nie wyjsc przed nią na ostatniego palanta bo razem pracujemy i czesto mamy ze soba kontakt pomużcie

Gość gość
jasne a w razie czego powiesz, że ci przykro i poczekasz na nią bo może zmieni zdanie

Gość dziewczyna wszamana
jak jesteś kochany i dobry to czemu ma Ciebie nie chcieć-)

Gość gość
Moze pierw podejdz z usmiechem np. Zaptaj czy jej w czyms nie pomuc:-) i np. Zapytaj wprost czy nie pujdzie z toba na drinka lub kawe:-) i juz po sprawie....