Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świetny chłopak ale brak iskry

Polecane posty

Gość gość

Może dlatego, że wydaje się.. za miękki? Nie mówię, że taki jest. Jest niezależny, ma swoje zdanie, często inne, które twardo wyraża. Niejeden facet to krowa, która dużo ryczy, a mało mleka daje. Ale chodzi o samo wrażenie. Nie jest rozgadany jak inni, spokojny, ale kiedy na mnie patrzy, widzę w jego wzroku.. autentyczną czułość i ciepło. Ja też go bardzo lubię, ale budzi we mnie bardziej... takie odczucia harmonii i spokoju, ale pozbawione pierwiastka seksualności. Nie miałabym nic przeciwko, żeby go przytulić, poczuć jego obecność bliżej siebie, ale to się nie wiąże w żadne sposób z erotyzmem. Jak ja mam to pogodzić? Pogubiłam się w tych odczuciach.

Gość gość
za dużo romantycznych filmów i książek, typowa kobieta.... szukasz dziury w całym i doszukujesz się problemów tam gdzie ich nie ma. A że spokojny to nie znaczy że nie jest z niego wariat w łóżku, który da Ci wiele rozkoszy, ale póki nie spróbujesz to możesz tylko wymyślać ;)

Gość gość
Ale jak mam probować, skoro nie czuję potrzeby uprawiania z nim seksu? To jest takie.. głupie. Nie zaprzeczam, że może być w nim wiele zagadek :) I nie jestem typową kobietą, nienawidzę romansideł, właśnie jestem bardziej pragmatyczna

Gość gość
Taki chłopak może być twoim przyjacielem. Nie zmuszaj się bo nabawisz się traumy. Faceci jak zwykle wyglądają jak kupa a chcą mieć laski i pieją ze kobiety nie powinny patrzec na wyglad -przyklad wyzej. Wlasnie ze powinny , bo bez tego nie ma mowy o udanym związku i spełnieniu.

Gość gość
Dziewczyna sie nie doszukuje problemow, tylko po prostu traktuje go jak kolege, a chcialaby jak kogos wiecej, tylko nie umie. Ot cala filozofia

Gość gość
Dziewczyno, ale tu nie chodzi o wygląd! On jest właśnie przystojny (i w dodatku się umie ubrac, co nie jest częste u mężczyzn) - ale to nie pociąga za sobą pociągu fizycznego z mojej strony. No po prostu - nie. Przecież pociąg nie zależy tylko od wyglądu... Poza tym ja go cenię bardziej za jego charakter i to, co sobą prezentuje, a prezentuj***ardzo dużo.

Gość gość
No i co mi z tego wyglądu? On mógłby nawet być mniej urodziwy. Byleby tylko była ta chemia. A tak to.. nic. Pozostanie kolegą.

Gość gość
To po co się z nim spotykasz i robisz nadzieję? Tylko może być tak, że dopiero jak go stracisz, dojdzie do Ciebie coś zrobiła i nagle poczujesz chemię, jak on już będzie z inną.

Gość gość
Nie robię mu żadnych nadziei. Przecież do niczego się nie zobowiązałam. Do rzadko kogo czuję chemię, więc wątpię, że tu zaskoczy.

Gość gość
Kurier, jak podobny do tego to fajny, daj mi go :-D ile ma lat?

Gość gość
Miało być kurde a nie kurier :-P

Gość gość
Albo po prostu boisz się miłości i kolejnego zranienia? Jak rzadko do kogo czujesz chemię to może sama nie dopuszczasz myśli, by się w kimś zakochać?

Gość gość
W milości nikt mnie jeszcze nie zranił. Właśnie że chcę to dopuścić, bardzo bym chciała, by to się pojawiło..

Gość gość
znajdź marnego ale z iskrą. Najwięcej takich jest na wiejskich weselach w remizie ....będzie Ci od tego lepiej - może nie w uczuciach ale cipce.

to będzie świetny materiał na przyjaciela. ale nie na partnera. to dla ciebie jest taki typ dobrego kumpla, coś jak brat, chociaż nie łączą was więzy krwi. o ile on się w tobie nie zakocha, możecie być przyjaciółmi długo i szczęśliwie :)

Gość gość
Ale ja chciałabym się w nim zakochać.. Echh. zanim kogoś skrytykujesz, zastanów się, czy ty jesteś zakochany/a w KAŻDYM, kogo uważasz za inteligentną i wartościową osobę.

Gość gość
Znajdź sobie agresywnego alkoholika, który będzie cię poniżał, Wy i te wasze pragnienia by być z bad boyem. Tylko potem nie płacz jak ci źle.

Gość gość
gość dziś Znajdź sobie agresywnego alkoholika, który będzie cię poniżał, Wy i te wasze pragnienia by być z bad boyem. Tylko potem nie płacz jak ci źle. x O odezwał się cudowny facet , który tylko nie ma szczęścia w miłości bo wszystkie kobiety wybierają bad boy ,hahahaha Kolego wspaniały mężczyźni nie dzielą się na bad boy i na Ciebie tylko są rożne odcienie i pośrednie charaktery. Gościu sam wykazujesz się brakiem szacunku do autorki a co za tym idzie nie masz szacunku do ludzi , nie trzeba pic i bić żeby być bad boy.

Gość wiem co mowie
zrób temu koledze dzikiego lodzika i zobacz co z tego wyjdzie, faceci często ostatnio ukrywaja te ISKRY o których piszesz, żeby ich jakaś wariatka nie posądziła zaraz o gwałt, ale uwierz mi szybko okazują się być tornadem namiętności, wystraczy go trochę ośmielić

Gość gość
gość dziś Nie piszę, że jestem cudowny. Jestem normalny. A tekst miał pokazać jak głupie problemy ma autorka i takie jak ty co narzekają na to, że mężczyźni są dobrzy, spokojni i porządni. Takie jak ty i autorka na to narzekają i wybierają właśnie bad boyów a potem narzekają na to czy są bite, poniżane czy inne takie.

Gość gość
gość dziś Poki co autorka nie żali się, że ktoś ją bije i poniża a Ty wybiegasz za szybko w przyszlosc.To, ze nic nie poczuła do tego chłopaka to nie znaczy, że w przyszlosci zakocha się w takim co będzie ją poniżał, może zakocha się w innym też dobrym człowieku. Na iskrzenie nie ma rady, nie można zmusić się do miłości i nad tym autorka ubolewa nad tym.

Gość gość
Wiele z was albo nie słyszało albo zapomniało albo nie uważało na lekcjach : SELEKCJA NATURALNA. Jeśli chcecie by społeczeństwo było zdrowe, ładne to wiążcie się z ładnymi i wygadanymi. Nie może być tak że brzydcy/małomówni na siłę chcą mieć dzieci "myśląc" że każdy ma do tego prawo... Brzydki/wycofany dawniej dostał by po pysku od dowódcy stada gdy zdoła by się zbliżyć do kobiety, dziś w systemie monetarnym, pomylonym, doprowadzającym do zagłady robi się właśnie takie nieodpowiedzialne rzeczy: piękna dziewczyna z brzydalem lub strachliwym i małomównym (jest to choroba mózgu genetycznie -> nie jest to normalne nawet jeśli jest przystojniakiem...)

Gość gość
Jeśli Cię odrzuca od niego fizycznie, nie chcesz, żeby wziął Cię za rękę czy pocałował, to nic z tego nie będzie. Chyba, że myślisz sobie, że to jeszcze za wcześnie, ale nie wykluczasz tego w przyszłości. Jeśli jest miło, a Ty myślisz, że go lubisz i że mogłabyś się zakochać, to nie myśl o łóżku, pożądanie może przyjść później. Najważniejsze to nie robić nic wbrew sobie. To lepsze dla niego i dla Ciebie.

Gość gość
Czy wy umiecie czytać? ona nie pisze, że jej się nie podoba czy jest brzydki tylko, że nie jest agresywny, nie upija się, nie szlaja się i jest spokojny i dlatego nic do niego nie czuje. Jak ktoś pisał selekcja naturalna. Dziś kulturalnym, odpowiedzialny i cywilizowany mężczyzna ma małe szanse na związek.

Gość gość
brzydota to przykład a być normalnym/pięknym + zbyt spokojnym to taki sam problem. Później dzieci z problemami psychicznymi, aspołeczni itd.

Gość gość
gość dziś x Dla Ciebie ze związku z kimś kto się nie szlaja, nie ma problemu alkoholowego itp. wychodzą aspołeczne dzieci? Chyba raczej odwrotnie. Nie wnikam w jakiej rodzinie się wychowałaś.

Gość gość
gość dziś Czy wy umiecie czytać? ona nie pisze, że jej się nie podoba czy jest brzydki tylko, że nie jest agresywny, nie upija się, nie szlaja się i jest spokojny i dlatego nic do niego nie czuje. X No to kolego masz problem z czytaniem bo autorka podkresla wiele razy, ze bardzo go lubi wlasnie za charakter, szanuje go i nawet ceni. Nie ma tylko chemi a myślę, ze autorka od takich jakich Ty jej radzisz stroni i chemi tymbardziej nie byłoby.

Gość gość
Ja narzekam, że on jest spokojny? Dla mnie to jest plus, mam dość rozwrzeszczanych ekstrawertyków! Ale z osobami waszego pokroju dyskutować nie zamierzam, bo wy jesteście właśnie od tej teorii o bad boyach i że kobiety nie potrafią docenić spokojnych chłopaków (BTW - a faceci to tak lubią spokojne dziewczyny? też zaraz napiszę, że pociągają ich wulgarne laski z ciętym językiem). Nie odrzuca mnie od niego, moglabym się z nim przytulać etc, ale nie mam potrzeby, żeby uprawiać z nim seks.