Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lece na ex

Polecane posty

Gość gość

od dwóch lat od rozstania mimo że spotykałem się z nia zaledwie 2 miesiące. Coś mi odwaliło na jej punkcie. Uwielbiam jej ciało, ciągle o niej myślę. jestem jak uzależniony. Serce szybciej mi bije. Często o niej myślę. NIby nie chciałbym z nią być ale zazdroszczę jej facetowi że moze z nią być i się kochać. Ona jest bardzo kobieca w zachowaniu, tak jakby nadkobieca... Jak coś z tym zrobić, to uniemożliwia mi normalne funkcjonowanie. Żadna inna nie robi na mnie wrażenia.

Gość gość
Dałeś d**y, że zerwałeś. Teraz inny posuwa Twój ideał. Idź się zadowolić pierwszą lepszą. Nauczka na nic się zda.

Gość gość
Jak zwykle tylko wam seks w głowach

Gość gość
Jeśli nie ma faceta to zagadaj...

Gość gość
ona mnie zdradziła i rzuciła, na końcu zwyzywała i powiedziała że jestem zerem bo jej ex jest sto razy lepszy ode mnie. Cały czas go ze mną porównywała. Bez przerwy.

Gość gość
Wcześniej też tak miałeś czy od niedawna może jesteś wyposzczony

Gość gość
od momentu jak mnie zostawiła dwa lata temu. Miałem dziewczynę i kochałem się z nia więcej niż z ex, dłużej niż z ex, robiliśmy bardziej szalone rzeczy niż z eks ale z nia to było fajne a z obecną nawet nie mam juz ochoty.

Gość gość
słabo, nawet bardzo

Gość gość
To nie oszukuj obecnej, pomysl co w tamtej Cię tak pociagalo i szukaj innej, nikt nie jest niezastąpiony

Gość gość
studiuje dwa kierunki i nie mam nawet czasu dla siebie a co dopiero dla kogoś innego