Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czekac na faceta az sie wyszaleje

Polecane posty

Gość gość

czekalybyscie na chlopaka ktory non stop sie zjawia i znika bo sam nie wie czego chce, musi sie wyszalec cos na ksztalt Wioli Kolakowskiej ktora ma dzeci z Karolakiem, czy warto przeczekac wszystkie zwiazki faceta az wroci do nas?? bo juz sama nie wiem, on niby chce a sam nie wie i ucieka...

Gość gość
niepotrzebne Ci to, znajdź porządnego faceta który jest tylko dla Ciebie i bądź szczęśliwa

Gość gość
Nie pytaj ludzi jak żyć. Skoro Woli to odpowiada, to może warto czasem poczekać.

Gość gość
moja matka tak czekala na ojca, po slubie przez chyba 7 lata codziennie pil, przychodzil do domu tylko na noc, zdradzal ja itp...po tych latach przestal tyle pic, zmienil sie, pozniej widzialam go czasemna imienianch czy swietach u babci jak wypil kieliszek wodki czy dwa i to wszystko, mam 3 rodzenstwa i my bylismy bardzo mali jak on tak szala, moi rodzice sa po 60tec i sa nadal razem, ale kiedys prawie kazdy facet tak robil, a kobiety czekaly, ja nigdy bym sie na to nie zgodzila chociaz....nigdy nie wiadomo,

Gość gość
prawie każdy facet się łajdaczyl i chlal? co ty pieprzysz. moj ojciec nigdy tak nie robil. I nie bylabym z kims takim, ale skoro ktos chce byc meczennicą to proszę bardzo, marnuj sobie zycie na kompletne zero

Gość nalesniczki robilam
Nie wydaje mi sie by "kiedys kazdy facet tak robil". Moj ojciec jakos sie obyl. Nie zadawaj takich waznych pytan na forum ,tylko spojrz w glab siebie i odpowiedz czy Chcesz tak zyc? Czy "bycie Wiola" Ci odpowiada. Ja uwazam ,ze facet,ktory potrzebuje wciaz czasu ,przerw itp. Nie jest zwyczajnie tego czasu wart. Zycie masz jedno i Chcesz spedzic je w samotnosci i czekaniu? A on bedzie zawijal jak do portu i wyruszal w nowy rejs, mowiac ze jeszcze troche, jeszcze nie teraz a moze za chwile? Hm...stawianie na piedestale kogos kto ma Nas tylko za jedna z opcji to nie najlepszy pomysl. On juz ma nad Toba przewage bo teraz gdy zty tu piszesz on pewnie nawet o Tobie nie mysli tylko jest z kims innym. To chore. Szanuj sie.

Gość gość
gość dziś niepotrzebne Ci to, znajdź porządnego faceta który jest tylko dla Ciebie i bądź szczęśliwa x Heh to by było najprostsze rozwiązanie ale mało która kobieta chce się związać z takim bo zaraz jej nudno się robi. c gość dziś prawie każdy facet się łajdaczyl i chlal? co ty pieprzysz. x Ni przejmuj się tutaj na kafe prawie każda narzeka na mężczyzn bo same lecą na bad boyów a potem mówią, że każdy tak robi tak jak ci, na których lecą jednocześnie zobacz jak źle mówią np. o prawiczkach. Zastanowiłaś się kiedyś dlaczego tak robią?

Gość gość
żeby misia wybielić!