Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrocznysceptyk

Rozkminia ktoś Badoo? Czy to ściema?

Polecane posty

Gość mrocznysceptyk

O co chodzi z tym Badoo? Reklamowali jako serwis randkowy, możliwość poznawania dziewczyn, spotykania się, a jak to wygląda w praktyce? Założyłem konto, DARMOWO, ale za całą resztę każą płacić! Pojawiają się serduszka czyli polubiły mnie różne dziewczyny, admin czy kto tam, paruje i wyskakuje okienko czatu. Piszę ale nigdy nikt się nie odzywa!? Czy to jakieś słupy czy co? Można napisać parę słów i trzeba czekać na odpowiedź, albo płacić kasę. Ale bzdury! Serio, komuś z Was udało się kogoś poznać przez Badoo (nie płacąc)?

Gość Angelsi
Czesc :D Spokojnie. To portal jakich wiele. Platny. Ale by pisac i odpisywać nie trzeba nic kupować. Ja mam ponad rok i nigdy nie placilam. Brak super możliwości wystarczy by popisać. Poznałam pare osob. Przezylam i milosc i nienawiść jak to w zyciu. Angelika.

Gość mrocznysceptyk
Od dłuższego czasu przestałem się tam logować bo żadna nie odpisuje, a w międzyczasie 'lajkują' mnie i komunikat wyskakuje, że chcą pisać. WTF?

Gość gość
naciąganie na kasę, lepiej sobie darować

Gość Robi

Albo piszecie "cześć, co słychać" bądź "cześć, pogadamy?" ... laski dostają tysiące takich wstępów, dlatego wam nie odpisują już.