Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popęd seksualny u dziewczyn, a pociąg do tańca

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem, że dziewczyny, które lubią tańczyć i dobrze im to idzie, mają wyczucie rytmu, może nie tyle są dobre w seksie, co mają spore potrzeby seksualne. Potwierdza się to praktycznie w każdym moim związku. Co o tym sądzicie? Dla mnie to dość ważne, bo dobór jest jak wiadomo bardzo ważny, a ja mam spore potrzeby seksualne, no i przed pójściem do łóżka taka informacja jest istotna - nie musimy krzywdzić ludzi, a już wiemy, czy pod tym względem do siebie pasujemy. Koleżanka powiedziała, że takiej prawidłowości nie ma jednak u facetów - czasem świetny tancerz jest słaby w łóżku i odwrotnie.

Gość gość
taka prawidłowość jest również u facetów

Gość gość
A ja obalę tę teorie. osobiscie mam bardzo duze potrzeby seksualne, a za tancem nie przepada, wręcz nie lubie. mam za to kilka koleżanek, które tancza regularnie i wcale nie wyrózniaja sie duzym libido.

Gość gość
uwielbiam tańczyć i mam poczucie rytmu, choć nie powiem bym na poczekaniu w 5 minut nauczyła sie bachaty a jak to się ma to mojej seksualności? hmmm. jestem jak lokomotywa, bardzo ciężko mnie rozbujać (nie wystarczy byle jak) ale potem ciężko zatrzymać. lepiej ze mną nie zaczynać jak się nie ma środków , czasu i wyobraźni.

Gość gość
U mnie sie zgadza akurat. Lubie tanczyc i jak tancze nie mysle o niczym wiecej. Nawet znajomi sie ze mnie smieja. Czesto tez slysze,ze umiem tanczyc, ja sie tylko bujam w rytm muzyki:). Seks lubie,nie przeszkadza mi miejsce i pora dnia.

Gość gość
Coś w tym jest. Choć ja lubię tańczyć, ale sama, bo nie lubię jakiegokolwiek tańca towarzyskiego (choć nie jest tak, że jest to dla mnie bardzo odpychające, ale nie sprawia mi radości). I jestem osobą aseksualną (bez potrzeb seksualnych).

Gość gość
mi raz chłopak powiedział że tak świetnie tańczę że na pewno jestem dobra w te klocki i tu się mylił ;)

Gość gość
Czasem byłam beznadziejna a czasem ognista. Wszystko w seksie zależy od weny, nastroju, a to zmienne jak sinusoida.

Gość gość
Wy wszyscy macie duże libido na pocżatku, a pozniej kobieta przy was usycha, bo wam się juz codziennie nie chce!!!!! tylko dużo gadacie

Gość gośćgość
Baby to cieniasy w seksie , najlepiej do kastracji.

Gość gość
Nie zgadza się. To jak kobieta CHODZI i sie porusza ma znaczenie ale taniec czy wyczucie rytmu wogóle.

Gość gość
To jak chodzi taka co lubi a jak taka co nie lubi?

Gość gość
Umcia umcia, pękła gumcia:D. Dyskotekowej Lake, taniec, alkohol, śpiew i sex i najwięcej niechcianych ciąż. Cos w tym jest, mam racje? Taka lalunia pod wpływem alkoholu wpadnie w trans to i pół miasta ja przeleci;)

Gość gość
Nie tańczę a sex uwielbiam ale tylko z jednym partnerem. Gdyby mój ukochany poprosił mnie do tańca to bardzo chętnie.