Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którzy niebiescy maja partnera

Polecane posty

Gość gość

Pochwalcie się, arystokracjo. Wiadomo wszem i wobec, że pomarańczowi to zgorzkniałe baby, ale dlaczego niebiescy nie zasypują forume opisami upojnych nocy? Czyżby nie było o czym pisać? Nie krępujcie się, nie wstydźcie, wszak to forum erotyczne. Zamiast narzekać jakie to społeczeństwo pruderyjne i zaściankowe, dajcie dobry przykład, głoście dobrą nowinę, ale nie "co myślicie o seksie analnym", tylko " w zeszłym tygodniu próbowałam analu i...". Dajcie w tym wątku ujście swoim przebogatym doświadczeniom.

Gość gość
Och misiaczku czy to takie trudne napisać "ja Rescator, mam partnerkę i regularnie uprawiamy seks"? Po co wyzwiska, skąd ta agresja? W końcu spod nazwiska nie piszesz...nie wstydź się!!! To EROTYCZNE forum dyskusyjne :-)

Gość gość
Większość ma męża, żonę lub chłopaka :) prócz Muchy .

Gość gość
Nie piszą, bo zaraz wylewa sie jad od pruderyjnych katofaszystow. ;-) Kafemen@wp.pl

Gość gość
Rescator nie ma o czym pisać, biedaczek z małym fiutkiem. Kafemen to płaczek, potrzebna mu chusteczka.

Gość gość
Dla ciebie płaczek mój wesoły fanie :-) Kafemen@wp.pl

Gość gość
Dziękuję Rescatorze :-)

Gość gość
Większość ma męża, żonę lub chłopaka vvvvv Ale dlaczego ta większość wstydzi się przyznać do tego? Przecież to nie wstyd napisać na forum erotycznym, że uprawia się seks z partnerem, tak samo jak nie wstyd napisać na rolniczym, że uprawia się marchew i cebulę :-) Kafeman, a z Tobą jak to jest? Wprawdzie nie jesteś niebieski, ale masz stały nick. Masz kogoś? Uprawiacie seks?

Gość gość
Przeciez ty non stop Czeski placzesz na forum bo zona ci nie daje!

Gość gość
A jak to wygląda u autorki? Przecież też ma niebieski nick :)

Gość gość
Autorka jest starą zgorzkniałą babą bez partnera. Nie ma nawet kota. Może nie ma nawet cycków i cipki? Taki babochłop ;-)

Gość gość
Każdy ma. Jedni są zaobrączkowani. Inni mają partnerów. Nie ma Jacek, Mucha dlatego on do niej startuje.

Gość gość
ta pyyzda bez kobiety kafemen myśli że ma fanów :D:D:D:D:D

Gość gość
gość dziś Za to daje mu twoja matka. Twoja zona tez by dawala, gdybys taka mial.

Gość gość
Nie piszą, bo zaraz wylewa sie jad od pruderyjnych katofaszystow. oczko.gif Kafemen@wp.pl x nie jesteś godny by dzielić się z tobą moimi przeżyciami, żebraku z kontaktem w stopie ;)

Gość gość
Dziękuję In. :-)

Gość gość
"nie jesteś godny by dzielić się z tobą moimi przeżyciami, żebraku z kontaktem w stopie" x Wlasnie dlatego nie dzielę sie tutaj swoimi przeżyciami seksualnymi. Próbowała bella 86, zaraz miała falę hejtu, ze dzieli sie intymnymi przeżyciami o seksie z mężem i powinna zachować to tylko dla siebie. Same "piękne" epitety na nią leciały...Jestecie hipokrytami i prowokatorami... Kafemen@wp.pl

Gość samotnasama
Jestem sama od kilku miesięcy i od tego czasu nie miałam seksu. Brakuje mi seksu okropnie ale wolę się zerżnąć wibratorem niż seks z przygodnie poznanym facetem :)

Gość samotnasama
Gdy miałam partnera i pisałam o seksie z nim (rewelacyjnym) byłam wyzywana od dziwek i k***w :O

Gość ejj frajerze
gość dziś "nie jesteś godny by dzielić się z tobą moimi przeżyciami, żebraku z kontaktem w stopie" x Wlasnie dlatego nie dzielę sie tutaj swoimi przeżyciami seksualnymi. Próbowała bella 86, zaraz miała falę hejtu, ze dzieli sie intymnymi przeżyciami o seksie z mężem i powinna zachować to tylko dla siebie. Same "piękne" epitety na nią leciały...Jestecie hipokrytami i prowokatorami... Kafemen@wp.pl x ' jesteście" to sobie w domu mów i belli nie wrzucałem ale tobie będę "faszysto" :D:D:D:D:D:D.... pusty frajer lubiący ostro dymać ładne kobiety.. problem w tym że nie ma zainteresowania nim, i nikigo nie dyma tylko jego dymaja :classic_cool: marzy ze bedzie roochał sie grupowo :D:D jedyny twoj grupowy stosunek to gang bang z kolegami ;)

Gość gość
Samotnasama, no wlasnie. To marni prowokatorzy i katofaszysci przejęli to forum, ale mimo wszystko czuję moc "po jasnej stronie". :-) Kafemen@wp.pl

Gość gość
"' jesteście" to sobie w domu mów i belli nie wrzucałem ale tobie będę "faszysto" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif .... pusty frajer lubiący ostro dymać ładne kobiety.. problem w tym że nie ma zainteresowania nim, i nikigo nie dyma tylko jego dymaja cool.gif marzy ze bedzie roochał sie grupowo smiech.gifsmiech.gif jedyny twoj grupowy stosunek to gang bang z kolegami oczko.gif" x Niezle świadectwo mój fanie sam sobie wystawiasz. Myśl sobie co chcesz, jeszcze na szczescie mamy wolny kraj. Natomiast inteligencja człowieka idzie w parze z kultura osobista. Jak widac jej ci brak... Próbuj dalej prowokować, ciśnienie sobie sam podniesiesz. :-) Kafemen@wp.pl

Gość Rescator555
@ gość dziś To marni prowokatorzy i katofaszysci przejęli to forum<<< To znudzona gimbaza

Gość gość
Gimbaza tez jak najbardziej. Kafemen@wp.pl

Gość samotnasama
Nie do konca wierzę, że to znudzona gimbaza. Bardziej dorośli - przegrańcy. Przegrali swoje życie, niczego nie osiągnęli i jedyne w czym mogą poczuć się macho to dopierttalanie i wyzywanie innych.

Gość gość
"jesteście" to sobie w domu mów i belli nie wrzucałem ale tobie będę "faszysto" x Uderz w stół, a nozyce sie odezwa. :-) Kafemen@wp.pl

Gość samotnasama
Oczywiście dopierttalanie w sieci :) Nikt ich nie widzi jak bardzo są żałośni w tym co robią i wydaje im się że mogą wszystko. To ich świat gdzie myślą, że są KIMŚ ;)

Gość gość
"samotnasama dziś Nie do konca wierzę, że to znudzona gimbaza. Bardziej dorośli - przegrańcy. Przegrali swoje życie, niczego nie osiągnęli i jedyne w czym mogą poczuć się macho to dopierttalanie i wyzywanie innych." x Bardzo dobry kolejny trop. :-) Swoje frustracje anonimo i bezkarnie odreagowują na tym forum. W realu by dostali w twarz lub sprawa zakończyłaby sie na komendzie... Kafemen@wp.pl

Gość gość
W realu cicho siedzą i sie boja, a tu anonimowo zgrywają chamskich chojraków. :-) Taka "odwaga" w sieci jakie chamstwo i prostactwo. Kafemen@wp.pl