Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łechtaczkowe problemy i ich rozwiązania: prawda czy mit?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie, mam kilka własnych spostrzeżeń z życia i możliwych rozwiązań. Jestem ciekawa Waszych doświadczeń do pobudzenia łęchtaczki i tego co można się dowiedzieć w tym temacie. Zatem co o tym sądzicie, co doświadczyłyście: 1. Pobudzenie łechtaczki jest łatwiejsze niż męskiego członka, ale trudniej znaleźć jednakowy i niezawodny sposób? tzn. nasz guziczek szybciej twardnieje nawet po jakieś minucie stymulacji, przed nawilżeniem? jak u was z czasem? 2. Wg różnych inf: "w chwili, gdy łechtaczka twardnieje, ruchy masujące z góry ku dołowi dobrze jest zamienić na poprzeczne, przy których palec przeskakuje przez jej grzbiet albo masowac wzdłuż bocznych rowków". prawda/fałsz? 3. Nie ma orgazmu bez pobudzenia łechtaczki? znalazłam, że podobno odpowiada za to jeden z mięśni "u kobiet mięsień jest słabo rozwinięty i przeważnie ścięgnisty. Leży na odnodze łechtaczki, działa na ciało jamiste łechtaczki podczas jej wzwodu wypychając krew do przodu"; czyli pobudzenie łechtaczki = skórcze mięśni pochwy i orgazm?

Gość gość
4. Dla wielu kobiet szczególnie przyjemne jest drażnienie łechtaczki penisem? lubicie to bardziej niż klasycznie?

Gość gość
5. Problemz mrówieniem, nietrzymaniem same kobiety, nieświadome tej mechaniki, mogą zresztą powielać to przekonanie, zawstydzone.

Gość gość
Jeżeli jednak przeżycia będą wystarczająco intensywne,to mięśnie pochwy mocno sięzacisną /czasem nawet wypychając penisa kochana ze środka waginy/gdy zatem nawet ejakulat wycieknie ze zdezorientowanej i być może zawstydzonej kobiety, która będzie przekonana,że siła jej orgazmu spowodowała nietrzymanie moczu?

Gość gość
prostata sąsiaduje z pęcherzem, ajej powiększenie można odczuwać jak parcie na pęcherz.Kobiety które nie wiedzą do końca co się dzieje, instynktownie będą zaciskać te mięśnie jak przy wstrzymywaniu moczu. Macie inne doświaczenia, rzeczy Sorry że w kawałkach ale nie chciało przejśc jako jeden post :-)

Gość gość
Kobiety mają w swoim ciele gruczoły analogiczne do gruczołu krokowego, znajdują się one wokół cewki moczowej, niejako obok pochwy. Produkują one płyn i wydzielają hormony. W czasie podniecenia seksualnego u kobiet z cewki moczowej wypływa tzw. kobiecy ejakulat, w skład którego wchodzi m.in. płyn produkowany przez gruczoły "kobiecej prostaty&

Gość gość
przestań bredzić, zboczeńcu nigdy nie widziałeś nagiej kobiety

Gość gość
tego raczej nie zobaczysz, bo to chyba w środku :-) skąś jednak się biorą te babskie płyny

Gość gość
"I tu się mylisz. Widziałem nagie kobiety i mam jakie takie pojęcie o ludzkiej anatomii" x To nie było skierowane do ciebie, a do założyciela tematu, który udaje kobietę i wypisuje te wszystkie brednie o kobiecej prostacie.

Gość gość
to i tak lepszy taki, niż drugi co wie wszystko o kobietach i ich orgazmach jak 99% myśli facetów w PL :-) :)

Gość gość
niekoniecznie, raczej dziwniejsze jest że wyżej piszą faceci. Facet nie potrafi wyjść odnośnie życia erotycznego poza własny członek :-) więc prędzej podpieli się jacyś pseudo znawcy gruczołów, a nie łęchtaczki :-(

Gość gość
faceci najczęsciej tylko wsadzają bezmyslnie albo liżą że boli i nic takie nie zrozumie..

Gość gość
ale to czasami zastanawiąjące zę goście są bardziej zainteresowani niż kobiety

Rozwala mnie podejście niektórych ludzi :D Za seks się biorą, a nie mają zielonego pojęcia o anatomii i fizjologii. Rozkłada mnie na łopatki fakt, że ja mam jakie takie pojęcie o działaniu środków antykoncepcyjnych i ciąży, a bezpośrednio zainteresowani - nie. Tyle siedzicie "online" - doczytajcie może co nieco o funkcjach własnych organizmów, drogie kobiety z prostatami i mężczyźni prostaty pozbawieni :P :D

Gość gość
oj oj Pan czepialski, pewnie skopiował/a z netu i tyle czyjś brak precyzji

Gość gość
typowy facet urażone Ego w sprawie nie jego sromu :-)