Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ogólnie ładna, ale mam jedną wade. MAM BRZYDKIE OCZY !

Polecane posty

Gość gość

mam ladne cialo mimo ze nie jestem fitneską czy sportsmenką, zadnego sadła, obwisów, z twarzy tez ok, ale psuje to wszystko jedna rzecz - oczy :( mam stare oczy mimo mlodego wieku, zmarszczki i zapadnięte oczodoły, powieki mi opadają tak ze wyglądam na non stop niewyspaną, smutną, złą na kogoś, jakbym nie spała całą noc i płakała :O na zdjęciach wyglądam beznadziejnie, wlasnie tak jakby ktos mnie wlasnie z łóżka wyciągnał, juz jako małolata tak mialam ale wtedy nie bylo to az tak widoczne, dopiero od ok 15-16 rż gdy juz dojrzałam zmienila mi sie twarz na doroslą... Chce isc do chirurga plastycznego na plastyke powiek, pisalam z chirurgiem mailowo, pokazalam mu moje zdjęcia i zgodzil się zrobić plastyke powiek i podniesienie kącików oczu, brakuje mi jeszcze 2 tys pln, na wiosne robie operacje... chcialam sie tylko wyżalic 🖐️

Gość gość
putin ma brzydkie oczy, takie male okragle jak u malpy

Gość gość
Twój temat przypomniał mi że robiłam kiedyś ćwiczenia na opadające powieki i te ćwiczenia działały, jak chcesz to mogę ich poszukać, mi też by się zresztą przydało do nich wrócić.

Gość zonaty znafca kobiet
wklei zdjecie to ci powiem czy jesteś brzydka czy tylko masz obsesje

Gość gość
czytalam o ćwiczeniach twarzy, ale u mnie to nic nie da, to rodzinne...moj tata ma strasznie opadające powieku, w mlodosci tez mial tak jak ja, smutne oczy, dlatego chce zmienic calkowicie kształt oczu, zabieg nazywa się kantoplastyka, chce podnieść kąciki oczu by miec oczka wesołe, młode jak migdały :)