Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniaaa22

facet który w wieku 28 lat przytula się do mamy....

Polecane posty

Gość soniaaa22

Hej, co o tym myślicie? Tak jak napisałam. Poznałam bardzo fajnego faceta, mieszka sam, pracuje, wszystko ok. Zaczęliśmy się spotykać. Po kilku miesiącach zabrał mnie do rodziców, mieszkają w górach pojechaliśmy na narty i poznał mnie z nimi. On ma 6 rodzeństwa bardzo duży dom. Spędziliśmy u nich kilka dni... wszyscy bardzo zżyci, super atmosfera, on i jego rodzeństwo mają bardzo bliski kontakt również fizyczny ze sobą, np. jego siostra usiadła tacie ma kolanach (ma 26 lat, męża i dziecko). jego mama zrobiła kolację i zaczęła sprzątać, wszyscy się rozeszli a on podszedł do niej i powiedział, że on posprząta żeby sobie odpoczęła i że było pyszne, podziękował jej że mogliśmy się zatrzymać, ona go przytuliła a on pocałował ją w czoło... poczułam jakiś niesmak.... co o tym myślicie? Czy to normalne?:/

Gość gość
ku/rwa to już własnej matki nie można przytulić? to, że ty masz jakąś patologiczną, wyzbytą uczuć rodzinę, to nie znaczy, że wszyscy tak mają

Gość gość
zazdroszczę mu takiej rodziny, i to jak szanuje swoją matkę, a Ciebie mi poprostu szkoda musiałaś mieć zimne relacje z rodzicami. Apropo jakby to córka pocałowała matkę to też byś czuła niesmak??

Gość gość
UCIEKAJ gdzie pieprz rośnie!!! Skoro pomaga rodzicom w czynnościach domowych niechybnie będzie i tobie pomagał, o zgrozo!!!!! Uciekaj zostaw go mnie ja przeżyje takie zachowania :>

Gość gość
nienormalne to jest to,że poczułaś niesmak przytulanie do rodziców jest normalne w każdym wieku

Gość gość
ale siadanie na kolanach już nie.