Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie dać dziewczynie kosza???

Polecane posty

Gość gość

Tak aby się nie obraziła ale aby pojela, że nie jestem zainteresowany? ?

Gość gość
Delikatnie sie nie da. Albo mowisz wprost albo robisz uniki,ale ona może się przez to jeszcze bardziej nakręcić.

Gość gość
Mówisz:jestem samotnikiem,lubię byc sam.:)

Gość gość
Zdecydowanie odradzam uniki - ta metoda niewiele się różni od obojętności dla zdobycia, może spowodować zwiększenie zainteresowania. Po prostu powiedz że nie jest w twoim typie

Gość gość
Pewnie ma małe cycki i kafeteryjny adonis wybrzydza :D

Gość gość
Najlepiej działa metoda na znienawidzenie, powiedz że poznales kogoś innego

Gość nudzi mnie to kafe
Po co kombinowac? Jesli zalezy Ci by jej nie zranic to pogadajcie szczerze, zranisz ja i tak swoim odejsciem a teraz tylko przedluzasz. Mozesz oczywiscie zrobic cos glupiego ,moze sama Cie rzuci. Jesli nie to stwierdz,ze jest tak wspaniala,ze zasluguje na kogos lepszego...tu wymien kilka swoich (prawdziwych lub nie) wad, moze dojdzie do wniosku,ze masz racje. Jesli nie ,przedstaw jej jakiegos ekstra kumpla, moze to nim sie zainteresuje. Jesli to WSZYSTKO zawiedzie powiedz,ze nie Jestes gotowy na zwiazek, nie chcesz jej ranic i masz taki okres w zyciu,ze musisz wszystko poukladac i do tego musisz byc sam. Zaoferuj przyjazn i moze wtedy odpusci...chociaz nie,nie oferuj przyjazni. nigdy nie wiadomo jak zareaguje. Tak naprawde wiele zalezy od tego jaka ona jest. Jesli nie wiesz jak zerwac to malo ja znasz. Na pewno nie zrywaj sms-em.

Gość nie marnuj jej życia
ludzie od początku powinni ze sobą szczerze rozmawiać,określać sie co do relacji zeby zaoszczędzić drugiej osobie cierpienia,prawdę mozna ubrać w delikatne słowa,jesli nie chcesz z nią być nie ingeruj w jej zycie,przecierpi i znajdzie innego

Gość gość
Gość 16.09 ma rację metoda na znienawidzenie jest brutalna ale działa natychmiastowo i to w obie strony najlepiej powiedzieć: wróciłem do byłej/byłego albo jak gość powyżej:"poznałem kogoś"

Gość dellikwent
powiedz s********j brzydki pasztecie po zaraz puszcze pawia