Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety

Polecane posty

Gość gość

kochaja facetow z brzuszkiem? 6-7 miesiac? Sa bardziej seksi? No i koniecznie lysinka ala burak. :)

Gość gość
Marzycielu albo prowokatorze :-) Wiekszosc kobiet ma inny gust :-)

Gość gość
Co Ty "grubasku" wiesz o kobietach i ich preferencjach? Nic!

Gość gość
Oczywiscie musi byc wytrenowany i twardy :)

Gość gość
Kiedys był szczupłym facetem z rozbudowana klata ,teraz klata i brzuch piwny,no cóż -wiek-nadal go kocham a on kocha mnie mimo tych kilku zmarszczek .:)

Gość gość
Jak jest chłopak ładny to bedzie przez kobiety gnębiony np pokazując sie w slipkach dziewczynie w kam otrzyma komentarz dziewczyny "rzygam" i bloka, co inaczej gdyby brzydko wyglądał i śmiesznie kobiety mają odwrotną seksualność, że jakiś brzydal w dodatku podstepnie chce im wsadzic, dlatego mężczyzni tacy sie stają. Praktycznie nie zdarza sie aby kobieta szukała chłopaka, tylko mają opisy w stylu panowie po 30ce..., kasa? tak, ale też to że młodzi są jeszcze ładni, a tacy kobietom sie nie podobają.

Gość gość
czy kochają nie wiem, ale kobiety też te brzuszk mają? a może jaki wiek, takie upodobania? ;)

Gość gość
a nie chodzi o nacisk punktu G?

Gość gość
facet bez brzucha kiepsko ****** a wiadomo im wiekszy głaz tym większy jaszczur pod nim śpi a szczerze, wolę kolesia z lekkim brzuszkiem niż suchoklatesa

Gość gość
Kurcze nie wiem czemu ale ja też wolę z brzuszkiem niż bez po prostu jest dla mnie bardziej męski. Dla mnie mężczyzna musi być twardy silny a więc musi dobrze zjeść. Oczywiście otyli odpadają. Otyly zazwyczaj jest złośliwy z racji swoich kompleksów. Takie moje spostrzeżenia

A może nie chodzi o brzuch tylko o charakter? Często pulchni mężczyźni są dojrzali mądrzy i opiekuńczy + jeśli ma brzuszek to znaczy że ma hajs na jedzonko a jak wiadomo każda kobieta lubi jeść :)

Gość gość
Pewnie wesole male grubaski sa sexi :)