Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Floryda25

Jak pogodzić się z tym że się już nikogo nie spotka

Polecane posty

Gość Floryda25

..I nie będzie się miało partnera czy nawet męża,dzieci... Jak się z tym pogodzić? Póki co od dwóch lat rzuciłam się w wir spotkań,szkoleń,kursow aby o tym nie myśleć.Jednak gdy wraca się do pustego domu jednak się o tym myśli. Jakie macie na to sposoby? Aha przez ten okres próbowałam kogos poznać,głównie przez znajomych no i przez Internet,ale nic to nie dało.Poznałam tylko dwóch fajnych mężczyzn Ale okazali się żonami więc p odziekowalam.

Gość gość
Czyli geje ? W sumie nie wiedziałem ,że u nich jest podział na role.

Gość Floryda25
Myślałam o tym aby zapisać się jeszcze na jakieś Kursy aby jak najwięcej wychodzić,zająć się czymś.Tylko wieczorami wracam do domu i znowu problem wraca. Przez pewien czas miałam jeszcze nadzieję ale co z tego skoro co kogo poznałam to okazywał się być żonaty. Wiec pomyślałam ze może nie każdemu jest pisane być w związku.Dlaczego więc tak trudno się przestawić na absolutną samotność?

Gość gość
Szukaj facetów w normalnym wieku a nie 30 letnich dziadów.

Gość gość
30 lat to dziad?a no tak gimnazjum juz jest w domu po szkole.

Gość Floryda25
Nie mam siły już szukać.Nie o to pytam.Z reszta juz sie naszukalam. Poza tym jest wiele mlodszych z ktorymi nie mam szans konkurowac.z reszta nie chce konkurowac bo po co.Jak się z tym pogodzić i nie myśleć o tym ze się będzie samemu i samemu?

Gość gość
A dobre grono koleżanek masz? Bo mi to by pomogło. Niestety nie mam nawet tego, więc pozostaje mi icieczka w gry komputerowe :(

Gość gość
Ty myślisz ,że my chcemy te młode idiotki z instagramami w głowie? Ostatnio gadałem z kumplami i doszliśmy do wniosku ,że trzeba szukać takich po 92 roku bo te młode siksy się do niczego nie nadają.

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
Dlaczego masz sie z tym godzic? nie wie nikt co sie moze stac...

Gość gość
To prawda. Te młode to dno

Gość gość
Trzeba obniżyć wymagania i facet się znajdzie. Nie każda ma szansę na spotkanie kogoś "odpowiedniego", czyli Adonisa z wypchanym portfelem.

Gość gość
Nie musisz sie z tym godzic , jestes jeszcze bardzo mloda i znajdziesz sobie kogos na pewno .

Gość Floryda25
Mam koleżanki.W większości dawno już zamezne.Maja dzieci,swoje rodziny.CZasem się spotkamy ,bo ja wiem raz na dwa trzy miesiące,z niektórymi kontakt się urwał.Mam ze trzy kolerzanki-wszystko Stare panny jak ja,wiec czasami z nimi się spotykam Ale to niewiele daje na dłuższą metę. Jeszcze ze 4lata temu myślałam ze będzie dobrze ,byłam w związku,myślałam ze się pobierzemy itd Ale niestety nie wyszło a w moim wieku praktycznie nie ma już wolnych facetów.Właściwie co kogo ostatnio spotkałam to okazywał się żonaty.A Ci wolni mieszkali z rodzicami.To ja dziękuję bardzo. Albo po prostu niezaiskrzylo z którejś ze stron i to wszystko.Nie chcę aby się kto ze mna spotykał na siłę ani ja się nie chcę spotykać na siłę. Wiec widAć mam być sama.Jak mam być sama to okej,niech będzie tylko ciężko się z tym pogodzić.Jakoś zawsze widziałam się z mężem ,dzieckiem,może dwójka nawet.A tu co-nie udało się.

Gość gość
"A ci wolni mieszkają jeszcze z rodzicami" i wszystko jasne odnośnie twoich wymagań kup lepiej kota bo ciężko to widzę z takim podejściem.

Gość Floryda25
Ale dlaczego? Sama wynajmuje wiec nie jest to jakiś wyczyn.

Gość gość
Ja bym facetem mieszkającym z rodzicami nie pogardziła, przynajmniej na tyle mądry, że nie brał góry kredytów...

Gość Floryda25
40czy 45 latek mieszkający z rodzicami? Nie dobry pomysł. Ale mniejsza o to. Jak sie pogodzić z losem?

Gość gość
Ja cały czas mam na myśli twoich rówieśników po co ci 40 letni facet?

Gość gość
tak to jest, ten mieszka z rodzicami, ten niemodnie się ubiera, ten ma krzywe zęby, i księżniczka kończy jako stara panna.

Gość Floryda25
Zaraz jakich rówieśników?Ja mam 38 lat. Wiec raczej celowalam w 40 Latkow i ponad.Moi rówieśnicy -nie mam szans w moim wieku.A młodsi 30latkowie sa za młodzi dla mnie .Po co im Stara baba jak wokół tyle młodych i wolnych. Z resztą nie ważne. Po prostu szukałam uczucia,porozumienia,abysmy się wspierali w codzienności i w chorobie... Ale nieważne już.

Gość Floryda25
Aha i księżniczka żałuję ale nie byłam. Szukałam uczucia.za to moje koleżanki ktore miały wysokie wymagania,wszystkie już dawno pozakladaly rodziny.Ich mężowie pasują do tych wymagań. Ale cóż czasu nie cofne.

Gość Floryda25
też miałam faceta co zaj**iście całował w łożku niemota. Można było tylko na jeźdźca, bo inaczej nie umiał. Próbowałam, ale za cholere mu nie szło, nie umiał dupą ruszać. Masakra.

Gość gość
Zmylił mnie twój nick to odszczekuje to co powiedziałem.

Gość gość
a z kloszardem gadalas? moze on cos pomoze

Gość Floryda25
Floryda25 bo samo Floryda było zajęte. Nie ważne. Któraś sobie potrafiła wytłumaczyć ze być może będzie sama bo takie jest życie?

Gość gość
Ja bym facetem mieszkającym z rodzicami nie pogardziła, przynajmniej na tyle mądry, że nie brał góry kredytów... x hahah no to powodzenia ze starym piernikiem 45letnim mieszkajacym z mamusia bo nawet wody nie umie zagotowac

Gość gość
Po 35 roku życia to już chyba niemożliwe dla kobiety znaleźć faceta.

Gość gość
Bo stara jest i zużyta.