Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem o robić , mam kolegę- przyjaciela . Pracujemy razem, spędzamy ze sobą mnóstwo czasu ,efekt pracy imponujacy innym pracownikom . Czuję ze od pewnego czasu pojawiły sie miedzy nami nieoczekiwane emocje. Boję sie kiedyś "wybuchną". On jest w stałym związku ja mam męza. Nie chcę psuć tego co jest. Brzydzę sie zdradą on zresztą też kiedyś otawarcie to sobie powiedzieliśmy.... Nie mogę zrezgnować z pracy, mąz nie pracuje , mam 2 dzieci. Boje się ze przestaniemy się wzbraniać......... w poniedziałek mamy do zdobienia duży projekt, cały dzień razem. Nie ma szans na zmianę wspłópracy, nikt sie na to nie godzi... Dla jasności nie esemesujemy nie dzwonimy w sprawach prywatnych, rozmawiamy duzo przez czas spędzany ze sobą.... co mam robić ......... czuję sie jakbym zdradzała siebie, rodzinę, dzieci...

Gość gość
nie rezygnuj z tej pracy ale szukaj w międzyczasie innej

Gość gorg
Spojrz uczciwie na relacje z mezem. Czegoś Ci brakuje jeśli ktos inny kusi. A co by bylo gdybys o tych obawach powiedziala mężowi?

Gość gość
Ciągnie natura wilka do lasu;),patrzeć jak się puscisz, na pewno od tego nie uciekniesz, juz masz kur/wiki w oczach, obys zdążyła wyhamować, tego ci życzę.

Gość gość
z męzem nie uprawiamy seksu...........on nie ma takiej potrzeby. jesteśmy ze sobą 14 lat, po ślubie sie wszystko zmieniło.......rozmawialismy o tym niejednokrotnie......awze mowi ze jst glupi ze to się zmieni.....za to mamy super związek partnerski, nie chce go ranic, siebie, dzieci

Gość gorg
Zwiazek partnerski moze nie wystarczyc. Juz sie rozgladasz za czyms wiecej a to się tylko nasili. Jesli potrafisz zyc bez milosci moze dasz rade ale jesli nie to sie nie oprzesz. Jak nie ten z pracy to bedzie inny. Wiem co mowie mam podobnie. Mam wrażenie ze maz by się specjalnie nie przejal, nie wyglada na to by mu zależalo.