Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałyście kiedyś kogoś sławnego na żywo

Polecane posty

Gość gość
Na wilanowie koło mnie mieszka NATALIA SIWIEC ja nie wierzyłam, mała, mały biust, ale naprawdę jest tak mała że aż nie do uwierzenia, knyp. Bardzo zwyczajna na ulicy byście jej nie poznały

Gość gość
Kryszaka na tamie w Solinie

Gość gość
Moimi klientami, a raczej gośćmi są regularnie wraz z rodzinami: Kinga Preis, Artur Żmijewski, Igor Kwiatkowski, Artur Orzech, Maja Włoszczowska, Roman Czejarek, Jan Miodek, Artur Andrus, Karolina Szostak. Raz była Joanna Jabłczyńska i Bartosz Żukowski i wyobraźcie sobie, że nie mieszkam w warszawie tylko na górskim zadu/piu :P

Gość gość
Same pionki, wiec nie wiem czym sie tak jarasz.

Gość gość
00:37 Z Jakiego jesteś rejonu gór, jeśli można wiedzieć? Pieniny, Tatry, Beskidy, Karkonosze?

Gość gość
Obsługiwałam w SPA Renatę Dancewicz. W szoku byłam, że jest tak niska.

Gość gość
Z Mirosławem Hermaszewskim gadałam przez telefon w sprawie jego samochodu.

Gość gość
Do mojego fitness clubu chodziła Maja Włoszczowska i ta baba, która gra w Kiepskich żonę Paździocha. Wszyscy z niej polewali, bo taka wulgarna, że szok.

Gość gość
wiele osób, jestem asystentką medyczną w jednej z warszawskich przychodni. Konsultuje u nas znana doktor laryngolog- foniatra...przychodzi do niej mnóstwo znanych osób, głównie aktorzy i wokalisci.

Gość gość
Niestety ja spotkałam Karolaka, straszny prostak....

Gość gość
ciągle spotykam takich ludzi bo pracuję na lotnisku. miłe spotkanie z zespołem perfect , fajni panowie, przywitali się kulturalnie;p

Gość gość
Skibe z Big Cyca,na jakims festynie,mam z nim fotke,sympatyczny gość,cały czas nakręcony pozytywnie no i kilka osob na koncertach na przykład po premierze "Metra"czasem udało sie kogos zobaczyc czy śmignąć po autograf na ,Gorniakową,Janowskiego,Stokłosę itp

Gość gość
Jeśli chodzi o zwykłe codzienne sytuacje to spotkałam J. Jakimowicza, J. Rokitę, M. Kożuchowską, O. Janiaka

Gość gość
gość dziś Same pionki, wiec nie wiem czym sie tak jarasz. xxx niczym się nie jaram i nie dopowiadaj sobie, napisałam kto ze znanych ludzi u mnie bywa ty zgorzkniała wredna babo :P xxx gość dziś Karkonosze

Gość gość
Ha, ja jestem sławna :classic_cool:

Gość gość
11:06 Dzięki. Podejrzewam, że okolice Karpacza.... Pytałam, bo właśnie szukam domu w paśmie Karkonoszy, na małą agroturystyke, też raczej na zadupiu, twój wpis mnie w tym utwierdzi, bo mąż się upiera, że to nie ma racji bytu. Uparł się na popularne miejscowości, od których mnie znów odpychają tłumy i gwar...

Gość malinoowka
To ja odwrotnie, sama zostalam wzieta za slawna osobe. Jakies 10lat temu czepilo sie mnie w parku starsze malzenstwo ze jestem Anita Lipnicka:) To bylo za czasow jak miala ona (i ja) sciete wlosy na krotko, "na chlopaka". Fakt, mam 180cm wzrostu i jestem szczupla i kilka osob mowilo mi ze jestem do niej podobna ale takie cos...Ci panstwo nie chcieli mi uwierzyc jak mowilam ze to nie ja, niestety nie mialam przy sobie dokumentow zeby sie im wyegitymowac. W koncu po jakichs 10 minutach rozmowy dalam im autograf, zrobilam sobie z nimi zdjecie, pogratulowali mi sukcesow i tak sie rozstalismy :) Pozniej myslalam ze wystarczylo by zebym zspiewala i wiedzieliby ze nie jestem Anita :D

Gość gość
Urszulę Grabowską - piękna kobieta, piękna dykcja i głos a do tego mega sympatyczna Agnieszka Włodarczyk - piła piwo z kumpelą, zdziwiłam się ze jest taka drobna, ale tez bardzo ładna babka z niej Radzimir Dębski - przystojny, z rozmowy zupełnie zwyczajny, niezmanierowany gość Kayah - w tv wygląda zupelnie inaczej, jest mojego wzrostu a zawsze myslalam, że z 10 cm wyższa i w sumie jeszcze sporo innych osób, głownie na rynku w Krakowie, więc troche tych celebrytów się tam przewija

Gość gość
Ja spotkałam śp. Krystynę Feldman. To było takie trochę metafizyczne...

Gość gość
a ja bym chciala zobaczyc Kinge Rusin i Hanne Lis, widzialam natomiast Edyte Gorniak szla obok mnie na chodniku, dosyc wysoka szczupla posagowa, ladnie sie prezentuje, Panasewicza z Lady P szedl z jakas malolata w objeciach, Holowczyca przystojniak wysoki:)

Gość gość
Leppera, Macierewicza, Sikorskiego...

Gość gość
Macieja Kozłowskiego w hotelu w Tunezji, jak jeszcze zył... mam z nim nawet zdjęcie

Gość gość
A i jeszcze Manuelę z Big Brothera, wtedy była w jakiejś tv , siedziała w namiocie, a potem rozdawała autografy :) Ale to bylo juz daaaawno, z kilkansacie lat temu

Gość gość
Ja widziałam Wodeckiego:O Kazika, i w zeszłym roku w Jastarnii widziałam chyba tę aktorkę z dużym nosem co grała w "szpilkach na Giewoncie". Nie dam sobie ręki uciąć, ale też taki duży nos, włosy,usta...miała okulary ciemne więc na 100% nie powiem czy to ona, ale jeśli tak to strasznie niska, gdzieś mojego wzrostu- 158 cm ooo...już wiem chyba Schejbal się ona nazywa

Gość gość
Ej, ty co widziałas Siwiec-serio ona taka niska? Zawsze myślałam, ze wielka z niej baba

Gość gość
A ten Kapsel z chłopaków do wziecia jaj się prezentował na zakupach?

Gość gość
Ja mieszkam w miescie gdzie raczej nie przybywaja znani ludzie,ale raz bylam ba koncercie Ani Dąbrowskiej.To było z 10 lat temu,koncert byl w malym klubie i z mezem podeszlismy do niej po koncercie i wypylismy z nia drinka.Bardzo mila,normalna babka.I to by bylo na tyle moich "znajomosci"

Gość gość
Kasia Cichopek - bardzo niska i chudziutka