Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkałyście kiedyś kogoś sławnego na żywo

Polecane posty

Gość gość
lepera jak jeszcze żył

Gość gość
B.Smolenia w Międzyzdrojach, Edyte Golec, Eweline Flinte.

Gość gość
Cymańskiego :(

Gość gość
Krystynę Jande i to często :) Mieszkałam w Milanówku. Janusza Panasewicza- moj ówczesny facet był jego sąsiadem :) Stevena Seagala w podziemiach centralnego ;) Jak się okazało kręcił film w Warszawie :) Z Panią Janda nie raz rozmawiałam, z Panasewiczem wymienialam grzecznościowe dzień dobry. Z Seagalem tylko się minelam :P w pierwszej chwili go nie poznalam- jest bardzo niski!

Gość gość
ja to tylko pare gwiazdek disco polo buuu

Gość gość
Krzysztofa Stelmaszczyka w Ikei

Gość gość
Kiedyś na stacji benzynowej spotkałam tych dwóch z kabaretu ani mru mru, a jak byłam dzieckiem to spotkałam w Krakowie na Rynku Andrzeja Sikorowskiego z Grupy Pod Budą. Widziałam też Jana Pawła II, Tomasza Lisa, Donalda Tuska, Beatę szydło :P A z Mirosławem Hermaszewskim zamieniałam nawet kilka słów, bo był w szkole, w której pracuje gościem :)

Gość gość
Jeszcze widziałam Kasię Nowowską, Krzysztofa Krawczyka, Lidię Bogaczównę. Dużo osób widziałam.

Gość gość
chłopaków z AMM często widuję, bo mieszkam w Lublinie

Gość gość
ja rozmawiałam z Krzysztofem Ibiszem bo prowadził festyn organizowany przez moją firme. Tzn za dużo poweidziane - pytał skąd jestem i coś gadał że ładne dziewczyny mieszkają w Radomiu. Była też tam Katarzyna Cichopek, minelam się z nią. Ale widziałam kogoś takiego dzisiaj - tego Kapsla z Chłopaków do wzięcia, był w Auchan w Radomiu, robił zakupy.

Gość gość
Kiedyś jak byłam na wczasach z rodzicami poznałam Bartka Wronę z Just 5 , bawiliśmy się itd z tym , ze to bylo sto lat temu i wtedy nie byl slawny mial jakies 10 -12 lat. A widziałam i rozmawialam z Sekelskim i Morozowskim, byli na mojej uczelni,

Gość gość
Ja sporo sławnych ludzi, mieszkam w Mrągowie, w sezonie spotkać sławnych wykonawców, polityków to nie problem. Trzy ogólnopolskie imprezy przyciągają sławnych ludzi.

Gość gość
gość dziś Krzysztofa Stelmaszczyka w Ikei Syn pana Krzysztofa, Janek był uczniem Szkoły Mistrzostwa Sportowego w M. Często go widywałam, nawet razem kawę pijaliśmy.

Gość gość
Pana Tic Taca ze słynnej piosenki ;)

Gość gość
Tadeusza Mazowieckiego, Ryszarda Petru, Olgę Borys, Bogdana Zdrojewskiego, Wojciecha Błacha, Anetę Zając i Mikołaja Krawczyka, Edytę Herbuś i Alaina Delona (w Paryżu, był na jakimś pogrzebie na cmentarzu Montmartre).

Gość asdsas
chłopaków z AMM często widuję, bo mieszkam w Lublinie xxx Ja też mieszkała w Lublinie i ich widywałam plus syna Cugowskiego. W tym mieście trudno spotkać celebrytę ;)

Gość gość
Nowickiego, Majchrowskiego, Ibisza, Popielewicz, Drzyzga, Steczkowska, Wodecki..

Gość gość
20 46 mieszkam w Biskupcu :D

Gość mazury cud natury
Krzysztofa Holowczyca w Olsztynie,gdy spacerowalam po starowce i kilka lat temu na wakacjach w Supraslu Julie Pietruche, gdy krecili odcinki do serialu"Blondynka". Gdy bylam mala to jeszcze mialam taki epizod,ze rodzice prowadzili gospodarstwo agroturystyczne na Mazurach i naszym gosciem byla Wanda Kwietniewska, ta z zespolu Wanda i banda. Mialam moze cztery lata ale dosc dobrze ja pamietam. Spoko babka, zostawila rodzicom na pamiatke swoje kasety :-)

Gość gość
A ja widzialam zula spo smietnika.

Gość gość
kilka lat temu widziałam w gdyni w CH Grzegorza Skawinskiego z chłopakiem. poza tym mnóstwo polityków. naj milej wbspominam marka Borowskiego. przemiły człowiek. świetna byla tez barbarA jaruga Nowacka.

Gość gość
4 lata temu w Londynie spotkałam na ulicy niedawno zmarłego Alana Rickmana

Gość gość
Barbarę Nowacką, Tadeusza Różewicza, Krzysztofa Zanussiego, Janusza Korwina-Mikke, Danutę Stenkę, Kingę Preis, Władysława Frasyniuka. Wszystkich we Wrocławiu - tu mieszkam. W Krakowie Jana Englerta. W Warszawie - Kazika Staszewskiego.

Gość gość
Mieszkam w Irlandii. Shined oconnor, bono z u2

Gość Mama jedynaka
Nelly Furtado i Monike Brodke a z takich mniej znanych to Piotra Polka, Kubę Wojewódzkiego, Cezarego Żaka i ta Akundowicz, czy jak jej tam, co grała w Bulionerach i prowadziła jakis program z dzieciakami. A i hit - Laura Samojłowicz, ta z Hotelu 52, byłam z nią na jednym weselu i mega sie popisała, bardzo przesadziła z alkoholem i nie dość ze sie zachować nie potrafi to i ubrać odpowiednio do okoliczności tez nie.

Gość gość
Anie Rubik na pokazie la mania byłą jako gwiazda gość, bardzo chuda jakby była anorektyczką, bardzo wysoka, stałam obok niej dosłownie dwa metry. Nie ładna za chuda, bardzo się wywyższa i wydaje się bardzo zarozumiała ogólnie wielkie rozczarowanie, duża różnica niż w telewizji, wygląda bardzo niezdrowo chudo i anorektycznie

Gość gość
Pracuje w branży muzycznej -bywam na festiwalach, mam stały kontakt z kilkoma zespołami, poznałam dziennikarzy i wierzcie mi, nie ma się czym jarać - to zwykli ludzie, którzy wyjście na scenę traktują jak normalny człowiek pójście do pracy i odbębnienie 8 czy 12 godzin :)

Gość gość
Kubę Wojewódzkiego na nowym świecie chudy i wielki ma ze dwa metry, negatywnie do ludzi nastawiony bardzo bojowo. Na pokazie la mania jeszcze Sare Mannei Boruc wygląda ładnie w rzeczywistości ale jest bardziej pulchna niż w telewizji ją pokazują. Ilonę Felicjańską też widziałam na pokazie la mania, ma bardzo ale to bardzo brzydką cerę, doły w twarzy mimo makijażu bardzo brzydko, fotoszopują ją w gazetach.

Gość gość
Jeszcze na la manii kate rozz bardzo nieładna dziewczyna wielka jak drzwi i chuda, nieciekawa figura i twarz nie ładna. Lewandowską i dziewczynę kuby wesołowskiego, siedziały obok siebie nic ciekawego lewandowska brzydko tamta zwykła dziewczyna.