Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

pijemy coś ?

Polecane posty

Gość
hmm a ja pije teraz herbatę z cytryną bo troche przemarzłam..;):P

Gość gość
Coś świętujemy?

Moj kotek to prawdziwy mezczyzna duzo facetow mogloby z niego brac przyklad bo mimo choroby jest silnym facecikiem. W Niedziele na 19 zawoze go na operacje wyciecia oka bo ta jaskra go wykancza bardziej niz kocia bialaczka. Nie zabije swojego kotka nigdy i nie chce go stracic. Kocham go i traktuje go jak syna. Taka jestem wrazliwa..

Gość gość
Twoje zdrowie Oszka! Sysia ja przygarnelam kotka malego 28 grudnia znalazlam na ulicy. Wet.powiedzial, ze byl glodzony i bity.ma ogon zlamany w trzech miejscach.generalnie u mnie ma lepiej niz niejedno dziecko ;) odkarmilam, wyposazylam, zadbalam.nie wyobrazam sobie go oddac teraz ;)

Dziekuje skarby dajecie mi duzo wsparcia :) tak kocham kotka, ze chce go zawsze miec przy sobie poniewaz nie mialabym sumienia go uspic. jest silnym 7 letnim kotkiem i spi ze mna pod kolderka bo sam mi wchodzi, mruczy i sobie mnie ze wszystkich upodobal bo to ja go odnalazlam jak uciekl przed przeprowadzka, to ja go wyleczylam kiedy ze stresu lysial na karku, to ja go szukalam i odnalazlam kiedy skoczyl z 3 pietra i nic mu sie nie stalo. Kocham go mam go od kiedy mialam 17 lat teraz mam 24 lat a 25 rocznikowo bo w grudniu sie urodzilam.

Gość gość
Mój ma 4 miesiace plus minus. Najbardziej mnie martwi ten ogonek polamany bo krzywo sie zrosl ;( ja mam 28 lat ;) Oszka daj łyka ;) nie chche mi sie isc po wino jest -10

Gość gość
Nalej mi od razu szklanke Oszka ;) Sysia a nie da sie uratowac tego oka?

Gość gość
Hej him

Gość gość
Moja znajda haha

Gość gość
Spadaj ;) kazda stara panna powinna miec kota. Ten sam mnie znalazl ;)

Jesli chodzi o oczko kotka to nie da sie nic zrobic. Dawalam mu krople od weta i przepisane na recepte krople na jaskre. Nie da sie juz nic wyleczyc bo cisnienie z oka juz nigdy nie zejdzie i mozliwe, ze to skutki uboczne kociej bialaczki. Staralam sie, ale oko sie pogarsza i powieksza i zeby kotek nie cierpial musi byc usuniete oko. Weterynarz miala racje a ja wierzylam w cuda, ze da sie wyleczyc oczko. Pozdrawiam i dobranoc :)

Gość gość
Za dwa lata 30ka stuknie ;)

Gość gość
Bylam u weterynarza ;) niestety to samiec wiec licze sie z tym ze sie nażre, naznaczy teren i zwieje na wiosne marcowac sie hah

Gość gość
Ja kocham swoje staropanienstwo haha to sie nazywa WOLNOSC czy cos ;)

Gość gość
Ja mam 28 i kota przyblede haha