Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butterfy5137

Coś dziwnego w piersi u nastolatki

Polecane posty

Gość Butterfy5137

Witam :)) Mam 13 lat. Od ok. 8 miesięcy miesiaczkuje i ok. 8 miesiecy temu w mojej piersi pojawiło się cos dziwnego. Jakby kulka, wydaje mi się ze zajmuje cała górną część prawej piersi. Druga piers jest bardzo mała i ok. 3 cm mniejsza od prawej. Pomocy!!

Gość gość
pomocy szukasz na kafeteri , do lekarza idz jak najszybciej !

Gość gość
Idź tylko nie do ginekologa bo cię rozdziewiczy i zbędny stres ! !! Nam (ja po raz pierwszy byłam z mężm w trzecim miesiącu ciąży by ją potwierdzić ) zalecił masowanie piersi po okresie by uniknąć raka i są jedrniejsze. A co do wielkośc****ersi to większość ma nierówne tak samo stopy są często nierówne. Mąż jest zawsze podczas Każdego badania ginekologicznego cipki i wspierał porody .Do takiej Obecności osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta zawsze decyduje Pacjent o takiej obecności! !!!!

Gość gość
21,40 psycholko nie pisz glupot bo dziewczyna uwierzy i bedzie sie bala isc do ginekologa .

Gość gość
21,40 do psychiatry jak najszybciej

Gość gość
Dziewczyno idź koniecznie na usg piersi. Nie panikuj bo to najprawdopodobniej nic groźnego. Jesteś młoda, piersi nadal u Ciebie rosną. Co do tej kulki może to być gruczol mlekowy który naturalnie występuje w piersi ale może to też być gruczolakowlokniak, dość częsta zmiana i młodych dziewczyn i kobiet. Sama to miałam, nie jest to groźne ale najczęściej trzeba wyciąć. Powodzenia i nie martw się na zapas!

Gość gość
Może najlepiej powiedz mamie żeby poszła z Toba do lekarza. Na pewno nie lekceważ tego. Może to być p*****la ale może być też poważna choroba. Co do różnicy to nie martw się . Ja tez w Twoim wieku tak miałam a później się wyrównało.