Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej ludzie, jak być pewnym siebie, wyluzowanym facetem jak imprezowicze i kibole?

Polecane posty

Gość gość

chce byc taki jak oni, wyluzowani, pewni siebie, niczego sie nie boją, nie wstydza, potrafią wyjąc fiuta za przystankiem i sie odlać mimo ze kilka metrów dalej są ludzie i samochody... idą na impreze i zagadują do dziewczyn, a ja co ? nawet w kolejce do kasy w markecie jestem zestresowany, czuje ze ludzie sie na mnie gapią, oceniają mnie, zle o mnie myslą, czuje sie obserwowany przez ochroniarza w kamerze, jakbym mial paranoje gdy bylem w Warszawie to wstydzilem sie zapytac kierowcy autobusu o ulice i droge do tej ulicy, wolalem szukać samemu w telefonie w mapie na gps :(

Gość gośćgość
Trzeba się już z tym urodzić, mieć to we krwi , to coś.

Gość gość
samcem alfa trzeba sie urodzić, nie mozna nim zostać, mozesz być marną atrapą która się rozsypie przy byle okazji :classic_cool:

Gość dzewięćdziesiąt     dwa
też chcem tak żyć

Gość gość
Homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń przez światową organizacje zdrowia i amerykańskie towarzystwo psychiatryczne w latach 70 xx wieku w Polsce homoseksualizm jest legalny od 1932 roku

Gość gość
to dosc smutne ze wstydzisz sie zapytac kierowcy autobusu o cos

Gość gość
frajer jestes i tyle

Gość gość
Natury nie odszukasz.

Gość gość
musisz więcej pić i kopulować

Gość kkk

miej wszystko gdzies jestem w 5 klasie nie przeszłem do 6 bo miałem naggane zachowanie a oceny dobreb miałem takie zachowanie pyskuje nauczzycielom mam ich w d***e .Mama z tatą mi pozwalają sie tak zachowywać bo jestem sobą nauczyciele ciągle zwracają mi uwage a ja dalej to robie .Raz weszłem na ławke i spiewałem piosenke xxxtentaciona na angielskim i dostałem kolejną 1 ale za to mam dziewczyne która jest spoko.

Cytat

miej to w gdzieś