Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka kobieta a małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Czy brzydka ale fajna kobieta będzie miała adoratorow?

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet, tylko zaniedbane. A piękna/brzydka to kwestia gustu, bo każdy ma inny.

Gość gość
Dokladnie.Brzydka koboieta mozna jedynie podrasowac, porawic fryzure, schudnac, ale rysy twarzy proporcje...zostana takie same.

Gość gość
na fejsie pełno naprawdę brzydkich, grubych, obleśnych kobiet - mężatek więc tak , jak najbardziej masz szansę. Nawet miałam taką koleżankę w szkole, zawsze od niej cuchnęło potem, urodą nie powalała i ona pierwsza za mąż wyszła. Po ciąży się z niej zrobiła taka krowa, gruba, gęba jak księżyc w pełni, mając 30 lat wygląda na 40, ale... męża ma :) nie wiem co ten facet w niej widział od samego początku, a co teraz widzi to w ogóle tego nie pojmuję bo ona jest naprawdę paskudna, ale jak widać nawet takie pasztety za maż wychodzą.

Gość gość
Kshatrya dziś Pudło. Żona ma między innymi cieszyć oko, a nikt normalny nie będzie spółkował z kimś, kto mu się nie podoba xxx Przekonania typowej laski z solarium. Dziewczyna musi być zadbana! A spotka wreszcie faceta który będzie na nią patrzył inaczej niż inni, bo każdy ma inny gust. Widzę to po kolegach którzy robią maślane oczka do dziewczyn które dla mnie są przeciętne lub poniżej i niestety oni to samo mówią o mojej lubej. Po drugie ile facet na Ciebie jest w stanie patrzeć? Mają 18-22 dziewczyna osiąga szczyt urody, potem już jest tylko gorzej z każdym dniem.

Gość JoaAmar
Chyba jednak wszystko zależy od faceta, ja się nigdy za ładną nie uważam a dla męża jestem najpiękniejszą kobietą na świecie. Zrozumieć facetów nie jest łatwo niestety

Gość gość
Do tej co napisala,ze paskudzctwo znalazlo męża. Opisz nam jak wygląda ten jej mąż, co tak cudownie pierwsza wyszła za mąż. Moze nie miala wymagan Moze z rozsądku Moze ten jej tez oblesny

Gość gość
Jak można patrzeć na brzydule w domu?Nigdy bym się z brzydulą nie ożenił,to byłaby porażka i oznaka,ze żadna ladniejsza mnie nie chciała.Zona musi być ładna i fajna i seksi .Tylko zakompleksione dubki biorą brzydkie kobiety za zony.

Gość gość
13:48 Tak sobie wmawiaj a on i tak za laskami sie ogląda ,widocznie żadna inna go nie chciała .

Gość drugamlodosc
Oczywiście że taak. Co więcej, zauważyłąm, żep iekne kobiety w małżeństwie są nieszczęśliwe/ A te brzydsze, nie dość że pierwsze za mąż wychodzą, to jeszcze mają fajnych i przystojnych mężów.

Gość gość
Pierwsze za mąż wychodzą bo łapią co popadnie ,na dziecko ,na loda a nieudacznik dopiero potem otwiera oczy kiedy widzi jakie zony maja koledzy ,ale co zrobić jak się dało wkręcić brzydulce.Inni liczą tez na cud ze po ciąży wyładnieje,tez slyszalem takie bzdury .

Gość gość
Kshatrya dziś też jestem facetem idioto... sa kobiety które się bzyka (te naładniejsze) i te z którymi się żeni (te najfajniejsze). Jak sobie weźmiesz tą 1 za żonę to będziesz tu zakładał kolejne wątki.

Gość gość
Do tej co napisala,ze paskudzctwo znalazlo męża. Opisz nam jak wygląda ten jej mąż, co tak cudownie pierwsza wyszła za mąż. Moze nie miala wymagan Moze z rozsądku Moze ten jej tez oblesny xxx Ten jej mąż całkiem fajny był jak sie pobierali, atrakcyjny blondyn. Ale teraz też się zapuścił i wygląda jak dziad, przytył, twarz się zaokrąglila. NO ale jak brali ślub to był niezły

Gość gość
widzę, że ktoś tutaj leczy swoje kompleksy na tle braków intelektualnych. 'brzydkie' (w mniemaniu kurek kafeterianek oczywiście) kobiety wychodzą szybciej za mąż, czy tam mają stałych partnerów, ponieważ prawdopodobnie są dostatecznie inteligentne i ciekawe, aby zatrzymać faceta na dłużej. nie muszą kupczyć tyłkiem. kafeteryjne piękności - wasza 'uroda' przeminie. co wtedy zaproponujecie swojemu misiowi?

Gość gość
brzydka jeśli ma ciekawą osobowość, jest seksi (będąc brzydką może mieć duże libido i przyciągać tym mężczyzn), jest miła może znaleźć męża i partnera. Tyle, że musi się bardziej starać. To znaczy już tak jest w przyrodzie, że jeśli odbiega się od "złotego ideału" trzeba to czymś zrekompensować. I tak jeśli weźmiemy dwie kobiety - pierwsza piękna ale marudna, nie umie gotować, ma chwiejny nastrój, opieprza, widocznie wymaga aby mężczyzna za jej urodę dawał jej ciągle drogie prezenty, jest słaba w seksie, w zasadzie go unika, czuje się zbrukana, nie zrobi facetowi loda a jak chce się kochać to mówi mu, że niech sobie zwali sam. I weźmiemy drugą - brzydka - długi chudy nos, oczy miłe ale przeciętne, usta wąskie, krótka szyja, nadwaga, biust nieco obwisły na dodatek jeden cycek trochę większy, na dodatek cera nieco trądzikowa maskowana dużą ilością podkładu, brzuch z niewielkimi jeszcze ale już mimo młodego wieku widocznymi rozstępami, uda zbyt grube i kolana wystające ale dziewczyna jest miła, uśmiecha się naturalnie i jest to miłe, nawet jeśli przy jej urodzie wygląda to trochę komicznie, dobrze gotuje, jest spokojna na dodatek uprawia sport niech będzie, że judo ma pasje, czyta książki, lubi podróże, nie narzuca się ale zawsze jest przy Tobie, gdy jej potrzebujesz. Początkowo wkurza Cię, że taka brzydula kręci się przy Tobie ale z czasem szukasz jej głosu, co raz bardziej lubisz patrzeć w jej oczy i wydaje ci się, że są zbyt smutne. Podoba Ci się co raz bardziej to, co uważałeś w jej brzydkie. W końcu okazuje się, że mimo wąskich ust świetnie całuje, ładnie pachnie, jest zadbana, wreszcie okazuje się, że jest czuła. Kiedy zrobiła Ci loda z połykiem takiego, jakiego nigdy nie zrobiłaby ci tamta i kiedy przekonałeś się, że w momencie kiedy jej potrzebowałeś zawsze była zakochałeś się i doszedłeś do wniosku, że jest tak brzydka, że aż piękna....

Gość gość
Tak, ale twój maź tez będzie brzydki

Gość gość
Brzydale moga sie parzyc ,ale nie powinni sie rozmnazac ..

Gość gość
ja jestem przeciętna - rysy twarzy i figura ok, no ale nie mam ombre na głowie, nie chodzę na solarium, nie tuszuję rzęs codziennie, co dla większości tak zwanych ładnych kobiet jest skandalem. mój narzeczony jest przystojny. brunet, ciemna karnacja, duże czekoladowe oczy, 190 cm, szczupły, szerokie barki, zgrabne dłonie, orli nos. codziennie spotykam się ze szczerym zdziwieniem w oczkach tych pięknym, no bo jak to, taki fajny facet, w koszuli, eleganckim płaszczu, a obok mały troll 160 cm w za dużej czapce i śniegowcach ;)

Gość gość
nie istnieje coś takiego jak ,,aria'', przykro mi :( narzeczony jest warszawiakiem, z korzeniami łemkowskimi/galicyjskimi ;)

Gość gość
sprawdziłam - pomylili mi się ariowie z 'aryjczykami' ;) cóż, prawdopodobnie chłop mój ma więcej wspólnych fenotypowych cech z tą grupą etniczną niż większość 'słowian' :)

Gość gość
cóż, kiepsko się orientujesz w pochodzeniu etnicznym słowian. poczytaj skąd tyle blondynów na terenie polski. we wczesnym średniowieczu ich jeszcze nie było :) i właściwie kim są tzw słowianie? wiem, że donatan nieźle zareklamował ten motyw w popkulturze, ale nie ma to związku z rzeczywistością, i rzeczywistym pochodzeniem polaków. tereny galicji to turcy? o bogowie. liceum skończyłeś? wiesz, gdzie jest galicja?

Gość gość
nie zmienia to faktu, że ktoś ekscytujący się swoim niby ,,dumnym'' pochodzeniem prawdopodobnie nie ma nic realnego, czym mógłby się pochwalić :) co jeszcze osiągnąłeś prócz ,,aryjskiego'';) pochodzenia?

Gość gość
btw, według twoich filmików o wątpliwym merytoryczym podłożu chyba jestem aryjką :D a nie, sorry, raczej mieszanką genów słowiańsko/nordycko/szwedzko/ukraińsko bla bla bla.

Gość gość
Ja wiem napewno , że trzeba wytępić islam w Europie !!!

Gość gość
18,34.ale matoł,czyli zona śluzy tylko do seksu oralnego z polykiem spermy.tragedia .ale inbecyl.

Gość gość
to niby jak wygladaja ci ariowie? na filmikach sa przypadkowe osoby o jasnej karnacji zadnego zwiazku.

Gość gość
no i co ich laczy?

Gość gość
Kolego wyżej ale irytujący typek z ciebie. Przemadrzaly a glupi..najgorsze połączenie. Co do tematu liczy się CHEMIA kochani. To co dzieje się w naszych mozgach gdy spotykamy inna osobe. Wiadomo jakiś tam narzucone odgornie ideal piękna istnieje ale dla nie ma reguły, że tylko modelki z regularnymi rysami mają mężów.

Gość gość
skąd wiesz że są prawdziwi? i co to znaczy prawdziwi?