Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się sprawdzić czy ktoś zyje czy umarł

Polecane posty

Gość gość

I nie jest to moja rodzina i nie z mojego miasta. Chodzi o byłego partnera, nie jestesmy razem, mielismy sporadyczny kontant po rozstaniu. Niedawno napisał że ma raka mózgu z i max rok życia mu został. Bardzo się zdołowałam, rodziny jego nie poznałam ani znajomych. Bardzo się martwię że jak on umrze ja nie będę wiedziała, żeby chociaz na pogrzeb pojechać. Czy są jakies metody prawne zeby to sprawdzic? nie wyobrazam sobie że on umiera a ja nic o tym nie wiem ani o pogrzebie ani po prostu o tym ze go nie ma. Mimo zerwania nigdy nie przestałam go kochać a sporo czasu mineło

Gość gość
Zadzwoń do szeptuchy albo szamana

Gość gość
A jestes pewna,ze to prawda z tym rakiem mozgu? Moze chcial Cie tak wziac na litosc?

Gość gość
podaj mi nazwisko tej osoby mogę to sprawdzić...

Gość gość
On jeszcze żyje ale życ może pół roku czy rok, nie wiem jest to prawda , mam potwierdzone a on nie jest z osob ktore w takich sprawach by kłamały , po prostu chciał żebym wiedziała

Gość gość
Skoro do Ciebie napisal,masz jakiś namiar. Niech Ci poda do kogo możesz zadzwonić,albo niech komuś zostawi Twój numer. Poza tym jest fb itp,znajdź kogoś z jego miasta o tym samym nazwisku,zapytaj czy jest rodzina. Szukaj w ten sposób

Gość gość
Powiedzial ze da moj numer swojemu bratu ale i tak się obawiam ze ten zapomni jak juz dojdzie do tego. Konto na fejsie moj znajomy niestety zdezaktywował ale pamietam paru jego znajomych wiec jak cos napisze. Chcialabym byc na pogrzebie ale nie wiem czy by wypadało taka znajoma, nikt by mnie nie znal.

Gość kuba
Dnia 24.01.2016 o 12:57, Gość gość napisał:

podaj mi nazwisko tej osoby mogę to sprawdzić...

dalej można to sprawdzić ??