Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki może być powód, ze nie podobam się ?

Polecane posty

Gość gość

Mężczyznom? Lubią mnie, szanują, darzą sympatią.. Niektórzy mowia o mnie z zachwytem"taka kobieta" Zdarzają się jakieś "podrywy" nawet gdy idę ulica, kiedy wchodze do jakiegos pomieszczenia tez zerkaja na mnie, staraja się przypodobać, zazwyczaj panowie są wobec mnie bardzo kulturalni, nawet ci ktorzy ta kultura na co dzien nie grzesza.. wszyscy chcą zrobić dobre wrażenie, pokazać się od "anielskiej"strony... Kilka razy usłyszałam ,ze jestem wymarzoną żoną. Chcą mnie różni mężczyźni, z różnych warstw społecznych w różnym wieku (od nastolatka do panów po 40stce) nawet ci zajęci zachwycają się mną. Mam 20 lat. Mało komu podobam się fizycznie i to mnie hamuje przed wejściem w relacje. . Poznałam kilku fajnych mężczyzn którzy spodobali mi się , ale odrzucilam ich wlasnie z tego wzgledu. Nie czulam ze podobam im sie, sympatia i szacunek to wiele ale wciaz za mało do związku .. nie czuję się kobieta i popadam w coraz większe kompleksy. Odsuwam się od ludzi :/ nie wiem co mogę zmienić, tak po opisie - powiedzcie co myślicie - zdjęcia nie dam z oczywistego powodu. Nie jestem wysoka, mam 166 wzrostu, waga w normie, 50 - 55 kg (roznie), skora jednolita , gladka, bez blizn, wypryskow, rozstepow itd. Owalna twarz, nos normalny, pełne usta, mocno zaznaczone kości policzkowe, sniada karnacja i niebiesko szare , średniej wielkości oczy w kształcie migdałów. Wlosy mam w kolorze bardzo ciemnego brazu, biust "w sam raz" 85C, talia zaznaczona, trochę szersze biodra, nogi szczupłe, nie za długie,na szczescie proporcjonalne, mała pupa, stopa ...rozmiar 40 :P Nie mam jakiejś zdeformowanej twarzy, dbam o siebie, do miss pewnie mi sporo brakuje..ale widzę dziewczyny podobne do mnie albo i brzydsze w zwiazkach, faceci szaleja za nimi, za mną niektórzy też ale chyba bardziej za osobowością a tak mi zależy żeby połączyć jedno z drugim... co jest ze mną nie tak?

Gość gość
tl;dr

Gość gość
Dziękuję za podbicie :D

Gość gość
Po co się opisujesz jak to i tak nikomu nic nie powie, lepszy efekt osiągnęłabyś gdybyś wrzuciła swoją fotkę, wtedy można obiektywnie stwierdzić czy jesteś ładna, czy nie. Poza tym wygląd to nie wszystko... są osoby z tym czymś do których lgną ludzie i są osoby bez tego czegoś od których uciekają :)

Gość gość
może masz niefajny charakter, sposób bycia, odpychasz facetów od siebie sposobem bycia

Gość gość
Nie chce zostać rozpoznana, nie wiem, kto tutaj siedzi,jednak prawdopodobieństwo spotkania znajomej osoby jest duże... Może faktycznie jestem brzydka, chciałabym żeby mężczyzna widział we mnie kobietę, przyjaciół mam sporo ale co z tego? Nie chce z przyjacielem dzielić życia..

Gość gość
Biust 85c przy tej wadze? Ciężko mi to sobie wyobrazić :-D

Gość gość
Jakbyś podobała się facetom czysto fizycznie, to też byś marudziła, bo wtedy narzekałabyś że zależy im wyłącznie na seksie. Na fizyczności daleko się nie zajedzie, bo ona szybko się nudzi, najtrwalsze i najszczęśliwsze pary to takie które dobrze się dogadują, rozumieją i pomimo związku są świetnymi przyjaciółmi. Inne kobiety wybiera się na dziewczyny (czyli mówiąc wprost do zabawy), a inne na żony.

Gość gość
Niestety, ale zawsze miałam wieksze piersi. Urosły mi już w 4 czy 5 klasie szkoły podstawowej. Teraz mam 85C, a każdy dodatkowy kilogram je zwiększa.. W liceum wazylam 67kg i nosiłam rozmiar 80E

Gość gość
Moja byla miala wage 50 z hakiem 165 i cyc F!! Naturalne wiec jest to możliwe.

Gość gość
To tobie pisalam wczoraj chyba ? - ze ja mam dokladnie odwotnie i moj facet tez,w tym wszystkim nie ma absolutnie znaczenie uroda miss polonii naprawde nic a nic,powtarzam sie, ale to jest ciekawe bo przyjechalismy wlasnie do kraju i jakos juz pozno bylo wiec uderzamy do sklepu spozywczego, ja ide a on za mna,wchodzimy a on zapie/rnicza prosto do kasierki i mowi taki tekst, moze bysmy sie tak napili ja stawiam a baka przy kasie odpowiedziala- no dobra tylko zamkne sklep........ wiecie cooo ! -miala sie z pyszna jak podszedl do mnie i wyszlismy razem, jaaa pir/nicze ech ! we wrocku w centrum nie jakiejs wiosce na koncu swiata, jesli chodzi o podpowiedz mam pytanie wiesz juz oco chodzi ?????

Gość gość
Możliwa jest nawet miseczka J, ale przy wadze 55 kilogramów to obwód max 75. 85 to przynajmniej 80-90 kg wagi.

Gość gość
Skoro jesteś brzydka to jakim cudem ppdrywaja N ulicy czy patrzą na Ciebie jak gdzieś wejdziesz. Ppza tym "nadajesz się na zone" to kiepski komplement. W domyśle "nadajesz się do prania i gotowania".:)

Gość gość
Pieprzysz obwód byl duzy a cyce jak u pameli Anderson z tym ze naturalne