Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niezbyt inteligentna kobieta ma szansę na faceta?

Polecane posty

Gość gość

Inteligencja jest ale bardziej praktyczna, życiowa. Jednym z głównych kryteriów w wyborze kobiety jest inteligencja -żeby było o czym pogadać. Niestety że mną nie da się pogadać,nie potrafię prowadzić ciekawej rozmowy.. czy ja w ogole mam szansę na związek? Poradzicie mi coś ? Co ja mam robic, przecież nie będę przez całe życie z mezem milczeć ?

Gość gość
Przebierać w facetach może przede wszystkim ta niezbyt inteligentna, przecież oni inteligentnych się boją.

Gość gość
Nic nie musisz robić oprócz słodkiego szczebiotania o niczym, strzelania oczami i śmiania się z jego beznadziejnych dowcipów.

Gość gość
Inteloigentny bedzie szuka inteligentnej. Na żone. Bo potem sie głupie dzieci urodza. Glupia nie ma szans na zdobycie męża. Ani brzydka

Gość gość
Kobieta by się sama nie przyznała, że jest głupia. Temat założył facet. Dla facetów dobrze, że jest głupia, bo taką mogą swobodnie manipulować.

Gość gość
Ależ oczywiście, że ma szansę. Może oglądać mecze z facetem, piec ciasta, sprzątać i lubić seks i to wystarczy.

Gość gość
Głupota nie ma nic wspólnego z prowaszeniem rozmowy. Właśnie wg mnie głupia osoba papla ile się da, nie przykuwajac uwagi do tego o czym i co mówi i ma gdzieś że p******i bez sensu. A inteligentna osoba ma opory i wyczucie moim zdaniem.

Gość gość
Jestem kobieta i przyznaje się. Taki mam charakter :D Podobają mi się inteligentni i umawialam sie z nimi i albo oni sie oddalali albo ja dawalam kosza i wtedy wlasnie slyszalam ze jestem glupia i nie ma ze mną o czym pogadać :(

Gość gość
no ale jesli tak mowili ci ktorym dalas kosza to pewnie po prostu chcieli ci dowalić bo byli rozgoryczeni tym koszem poza tym jak trafisz na bratniądusze bedziesz miala o czym gadać :) ja jestem przy wiekszosci ludzi niemową ale jak trafie na "swojego" to jest inaczej

Gość gość
A o czym rozmawiają osoby inteligentne? Wy naprawdę myślicie że jak ktoś ma IQ powyżej 130 to prowadzi ciekawe dyskusje o malarstwie, fizyce kwantowej, itd... ?

Gość gość
Nie musisz być niesamowicie inteligentna żeby prowadzić ciekawą rozmowę. Wystarczą jakieś własne zainteresowania. A jeśli będziesz na prawdę coś czuła do tej osoby, to rozmowy będą się same układać.

Gość gość
niezbyt inteligentne mają większe szanse :) ...Facet się boi inteligentnej kobiety ...

Gość gość
ale p*********e od rzeczy,faceci nie boją się inteligentnych .boją się zarozumiałych przemądrzałych suk a nie ciepłych czułych i mądrych

Gość gość
Takiego samego jak ty autorko.