Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były facet nazwał córeczkę moim imieniem

Polecane posty

Gość gość

10 lat temu poznałam faceta. Miłość od pierwszego wejrzenia i w ogóle. On był facetem na wysokim stanowisku a ja dopiero kończyłam studia. Wyznał mi miłość, ale ja go odrzuciłam bo sądziłam, że chce się tylko mną zabawić. Rozeszliśmy się. Każdy w swoją stronę. Niedawno odnalazłam go na fb. Zdębiałam jak zobaczyłam, że jego córeczka nosi moje imię. Czyżby coś jeszcze do mnie czuł? Od razu powiem, że imię mam bardzo niepopularne. Mam na imię Ewelina. Teraz nikt tak dzieci nie nazywa. Jak to rozumieć? Co o tym sądzicie?

Gość gość
No cóż naprawdę musiałaś mu się spodobać, widocznie nadal o Tobie myśli... Czasem warto zaryzykować :p

Gość gość
Nijak, imię jak imię. Nie ma się czym podniecać. Jest z inną, ma z nią dziecko. Wszystko.

Gość gość
Ja p*****le, baby, czy wy musicie tak wszytsko analizować? Skąd wiesz, ze to był jego pomysł? Może zona chciała takie imię dla córki. Dałas mu kosza, więc koniec. To było 10 lat temu, było minęło.

Gość gość
Nie dowiesz się tego. Ale faceci często nadają dzieciom imiona byłych. np Elvis presley, nazwał córkę lisa Marie bo tak wymyśliła jego była, z która chciał mieć dziecko. Potem związał się z priscilla i narzucić jej swoje zdanie a przecież to było ich dziecko a nie tylko jego.;)

Gość gość
Nie przepadam za osobami o tym imieniu zresztą imie takie se wiec możliwe ze to z myślą o Tobie. Ale może to żona tak nazwala dziecko?

Gość gość
Nie ma żony. Ta kobieta z która ma dziecko ma męża i tak na malutkie dziecko. Mają wszystko odblokowane na fb. Ta jego córeczka ma tak na oko 5 lat.

Gość gość
Ja znam taką parę, gdzie byli ze sobą jak byli nastolatkami, taka pierwsza miłość. Potem wiadomo rozeszli się i założyli swoje rodziny. On nazwał córkę jej imieniem, a ona syna. Po 20 latach rozwiedli się ze swoimi partnerami są razem już 2 lata. Widocznie stara miłość nie rdzewieje. Więc w Twoim przypadku na pewno coś jest na rzeczy. Gdyby do Ciebie nic nie czuł nie pozwoliłby nazwać dziecka Twoim imieniem, nawet gdyby był to pomysł matki tego dziecka. I masz rację. Teraz Eweliny nie są popularnym imieniem to tym bardziej zastanawiające. Gdybyś miała na imię Oliwka, Julka, Zuzia to wtedy myślałabym inaczej.