Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też uważacie Rumunów za najbrudniejszą i najbardziej złodziejską nację?

Polecane posty

Gość gość

Czy też uważacie Rumunów za najbrudniejszą i najbardziej złodziejską nację?

Gość gość
Rumunów czy Romów ? bo to różnica... Wielu Rumunów to blondyni, są bardziej europejscy niz wielu Polaków...Romowie tzw Cyganie to co innego Dla większosci Polaków Rumun = Rom, pewnie dlatego ze nazwy podobne i w Rumunii mieszka duzo Romów 🖐️ :)

Gość gość
nie są bardziej złodziejscy niż Polacy!

Gość gość
Wlasnie , myslisz Rumunów z Romami. Przykto,ze ludzie nie pamietaja ilu Polakow przyjela Rumunia podczas wojny, jak Rumuni pomagali. Nieszcescie tego kraju takie,ze po wojnie najpierw wyniszczyl ich ZSRR a zaraz potem jeszcze bardziej Caucescu. Wypada znać historię.

Gość gość
osttanio tu w londynie szukalismy z mezem pokoju na wynajem, w ogloszeniu byl pokoj dwuosobowy, podwojne lozko, duzo miejsca, na zdjeciu jako wynajmujaca byla babka wygladajaca na jakas hinduske. maz zadzwonil, ta babka powiedziala, ze tamten pokoj poszedl ale ma inny, tylko mniejszy, umowilismy sie na zobaczenie go. sadzilismy, ze wynajmuj***abka caly dom, skoro tamten pokoj poszedl a my bysmy wzieli ten mniejszy (fajnie, ze umowa mogla byc na miesiac nawet) to mamy do dzielenia sie salon, kuchnie i lazienke z ta inna para, a na miejscu sie okazalo, ze w tym domu mieszka cala rumusnka rodzina, pokoj nam pokazywal kuzyn tej laski, a ona w tym czasie byla niby w szpitalu z jego najmlodszym dziekciem. nie wiem czy ona tam tez mieszkala, a le w tym jendym pokoju naprzeciw tego do wynajmu mieszkal on z zona i jak go zrozumialam z 4 dzieci, na dole w salonie jest jeszcze jego matka! caly ten dom byl strasznie malutki, na schodach jedna osoba tylko by sie zmiecila, nie wyobrazam sobie przepychac sie z jego matka, zona i byc moze jeszcze kuzynka w mini kuchni czy wymieniac sie w mikro lazience :O a co najlepsze, facet powiedzial, ze nie moze nam dac umowy, bo on nie moze stracic benefitow na te dzieci :D za 400f (!!!) miesiecznie mielibysmy sie gniesc nie tylko w jednym malym pokoju - bo to do przezycia- ale w calym malym domku z 8 osobami! :D i gosciu powiedzial, ze jest z Rumuni, ale czy cygan czy rom to jeden chu/j :P

Gość gość
Oj tam Rumuny Rumunami a ja niedawno w pracy (drugie co do wielkosci miasto w UK) spotkalem typka co mi sie po nocy dobijal do drzwi w hotelu. Otworzylem a on od razu nawija po polsku, brudny jakis, z plamami krwi na gebie i bredzi ze kogos szuka i sie upiera ze ta osoba tutaj na pewno jest a nikogo nie bylo tylko ja sam, koles sfiksowany gadal sam do siebie i do scian. Krecil sie na zewnatrz budynku, gadal do scian, stal przy drzwiach, odstraszal ludzi to zadzwonilem na paly zeby go zgarneli, podjechali po 40 minutach (wspaniala angielska policja ktorej nigdy sie nie spieszy). Nalozyli gumowe rekawice, obszukali typa, znalezli kilka papierow w tym jakis dokument z banku i maly notesik z adresikami. Policjancji poprosili mnie o pomoc bo koles nawijal do nich po polsku a to przeciez Anglicy, to musialem robic za tlumacza, typek chcial umyc rece a mial tak uj****e jakby je wsadzil do komina a ja mu na to ze policja go zabierze gdzie chce niech tylko poda adres a on ze mu zabrali te papiery a on chce umyc rece i ze moga go wziac na dolek, jemu to nie przeszkadza. Te adresy co mial to podobno do jakichs kobiet, bredzil tez cos o jakims hotelu w ktorym mieszka, potwierdzil ze adres na dokumencie z Lloydsa to jego. Przetlumaczylem policji co on powiedzial a oni: dobra, na dolek go nie wezmiemy tylko odwieziemy go pod ten adres na dokumencie, dzieki za pomoc bierzemy go. Masakra, zeby 1500 km od wlasnego kraju czlowiek spotykal polskich lumpow, ktorzy w dodatku maja cos nie teges z glowa

Gość gość
Sam jestem polakiem ale rzeczy trzeba nazywac po imieniu takich polskich lumpeksow tocodziennie widuje w bialy dzien zasuwaja przez miasto z warkami mocnymu petami w gebie lby z wygladu jakby nie jedna wojne jyz przezyli co nie zmuenia faktu ze jest bardzo duzo porzadnych ludzi to jednak meneli tez sporo anglua dziala jak wabik na takich w polsce widzi sie ich pracujacych na zomowiskach jak wala vipy z biedrony a tu maja eldorado

Gość gość
Znam kilku Rumunow w Londynie juz kilka lat. Sa jak najbardziej spoko, bardzo rodzinni, kochaja swoj kraj i mowia ze jak zarobia kase ktora sobie zaplanowali, to napewno wroca do swoich bliskich i rodzin w kraju. Podoba mi sie to w nich, ze nie sraja na swoj kraj tylko czuc w nich dume i patriotyzm. Nam Polakom jeszcze daleko do nich, niestety ale taka jest prawda.

Gość gość
Ostatnio na angielskim portalu był jakiś artykuł o Londynie i tam najwięcej bezdomnych jest Rumunów i Polaków

Gość gość
Hahahaha

Gość gość
Najbardziej złodziejską nacja w londynie to sa Polacy!

Gość gość
moja mamma to rumunka Rumuni sa blondynami, tych ciemnaych co widziz jest ich 6 ml wRumuni to cyganie.Prawdziwy rumun ma blad wlosy i jasne oczy-niczym sie od nas nie roznia no moze wiekszym jednoczeniem sie .Wspaniala kuchnia, piekny kraj widoki:)

Gość gość
No może nie tacy świńscy blondyni jak skandynawowie ale właśnie ciemnoblond lub szatyni o brązowych włosach.

Gość gość
Syfiarze