Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwi124

Strasznie się wstydzę do niej zagadać.

Polecane posty

Gość kiwi124

Od bardzo długiego czasu podoba mi się pewna dziewczyna ze szkoły. Zawsze, gdy ją widzę, to chcę ją zaprosić na spacer, ale nigdy nie mam okazji, ponieważ spędza cały czas z koleżankami lub kolegami, a wtedy nie podejdę. Czasem była okazja, gdy była sama, ale "speniałem" i nie podszedłem. Chcę to szybko zrobić, ponieważ boję się, że ktoś mnie uprzedzi, a ona mi się naprawdę bardzo podoba, jeszcze żadną dziewczyną wcześniej nie byłem tak zauroczony. Proszę was o rady, jak to przezwyciężyć, bo dłużej nie wytrzymam. Teraz w sumie nie ma okazji, bo są ferie, ale chcę to zrobić już po przyjściu do szkoły.

Gość gość
Zdobądź jej numer i poprostu napisz do niej.

Gość kiwi124
Po 1 nie mam jak zdobyć jej numeru telefonu, ciekawe skąd go wezmę. Po 2 ja chcę normalnie, na żywo do niej zagadać, a nie przez Smsy, przecież od razu pomyśli, że jestem frajerem, bo nie potrafię zagadać w realu

Gość gość
Zdobądź się na odwagę i poprostu podejdź do niej tylko jak będzie sama i zaproś ją może ... do kina ???

Gość kiwi124
Tak właśnie zamierzam, tylko ona właśnie cały czas jest z kimś, a wtedy nie da rady. Teraz jestem bardziej zdeterminowany niż kiedyś i jak na złość nie mam okazji by ją zaprosić gdzieś na spacer.

Gość gość
A ona mieszka gdzieś koło ciebie ??Masz możliwość spotkać ją poza szkołą ??

Gość kiwi124
19:48, mieszka tak gdzieś 3 kilometry ode mnie, ale nie wiem konkretnie gdzie i w jakim domu.

Gość gość
Wiesz zawsze można się dowiedzieć i zaaranżować spotkanie ...niby przypadkiem..