Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

które łozeczko?

Polecane posty

Gość gość
Rzeczywiście piękne :) Mnie najbardziej spodobało się z zielonym misiem :)

Gość gość
No zielony śliczny to fakt ;) A zapomnialam dopiasac zzy uwazacie że takie lepsze z jakimiś ozdobami czy zwykle proste bez żadnych udziwnien? Autorka :)

Gość gość
tragiczne. Styl lat 90

Gość gość
Śliczne. Mi podoba się z żyrafką i z napisem słodkich snów. Kolor każdy ładny

Gość gość
Plus za szufladę, ale ja bym nie kupiła łóżeczka bez biegunów. Poza tym ja mam łóżeczko w swojej sypialni, więc kupiłam z ciemnego drewna, bo takie mam meble.

Gość gość
Plus za szufladę, regulowana wysokość, możliwość ściągnięcia szczebelków. Moim zdaniem bardzo ładne i zgrabne, również wybrałabym zielony kolor - najbardziej pogodne i żywe, pasuje zarówno do chłopca i dziewczynki.

Gość gość
Biegunów? Co to?

Gość gość
z tymi biegunami to CHYBA chodziło o funkcję łóżeczka+kołyska

Gość gość
Aplikacja chyba że ten rysunek po boku :) Dla mnie kołyska jest bezsensu ale co komu potrzebne :)

Gość gość
Tandetnie wykonane. W wiekszości to nie drewno tylko płyta mdf czyli zwykły paździoch. Dziecko zacznie ząbkować, obgryzać to paździoch spuchnie i się będzie łuszczyć. Raptem 2 elementy drewniane i założę się że najtańsza sosna (jak to oni piszą "drewno krajowe". Szuflada beznadziejna, nie ma pokrywy, wszystko ci się zakurzy i będzie widać co masz w szufladzie :/ poza tym szuflada nie powinna mieć uchwytów odstajacych.

Gość gość
Matko boska od kiedy dzieci gryza lozeczka? A co do reszty to nie wygląda źle a wystarczy doczytać na temat szuflady a nie obrazki tylko niewyraźne oglądać. Cyt. "Łóżeczko posiada pojemną szufladę na prowadnicach rolkowych, posiadającą podwieszane pokrycie doskonale chroniące przed kurzem" Ja wolę standardowe ale to nie jest zle.

Gość gość
Bieguny - tak chodzi o funkcję kołyski. Niekoniecznie tradycyjne bieguny, czasem łóżeczka mają inne mechanizmy. Mój maluch ubóstwia kołysanie i nie wyobrażam sobie, żeby jego łóżeczko nie miało tej funkcji. W razie czego można zablokować i się nic nie buja tylko stabilnie stoi. xxx Aplikacja -ah, ta dzisiejsza młodzież, co zna tylko apki na szmartfona ;) Aplikacja to inaczej również rysunek.

Gość gość
Niektóre dzieci ogryzają łóżeczko, ale na to akurat wystarczą silikonowe nakładki. Czasami można spotkać łóżeczka już fabrycznie z tymi nakładkami.

Gość gość
gościu z 22:15 Podaj jakie masz łóżeczko bo poszukuję bujanego dobrego jakościowego

Gość gość
Ja łózeczko mam po koleżance, tylko odmalujemy sobie i jedyne czego załuję to że nie mam właśnie że nie mam funkcji bujania ale za to dokupiłam do naszego wózka -graco evo mam - taką podstawkę pod gondolę, że zmienia sie w kołyskę i tyle kołyski mam :)

Gość Roman77
Zależy od tego, co sobie cenisz najbardziej w takim wystroju. Moim zdaniem warto odpowiednia zbalansować cenę i jakość. Fajnie wyglądają łóżka z http://caromeble.pl/meble-do-przedpokoju/ i myślę, że powinny Ci odpowiadać. Zresztą sama zobacz i się przekonaj.