Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po30stxe

Dziewica po trzydziestce

Polecane posty

Gość po30stxe

Jestem wykształcona, inteligentna, wielu sądzi, że ładna. Chociaż w młodości miałam faceta nie uprawiałam seksu. Wstydzę się tego.

Gość gość
Czego się wstydzić? Że się szanujesz? Dla swojego męża będziesz skarbem

Gość po30stxe
Dla swojego męża? Już nawet nie żyje nadzieją, że to znajdę wszystkie wokół mają mężów, dzieci , a ja samotna z kolejnymi studiami. Jestem nieszczęśliwa na własne życzenie. Mam wrażenie , że w dzisiejszych czasach to dosyć śmieszne , że kobieta jest dziewicą w takim wieku.

Gość gość
seks tylko w małzeństwie, ale nigdy na pierwszym miejscu, to miłość jest sensem, a frywolny rozpasany seks pozamałżeński i różne z tym związane dewiacje to kuszenie szatana by posiąść twą duszę na wieki...

Gość AleksandraPenelopa
Też się tego wstydzę, ale cóż poradzić. Taki już nasz los, przechodzonych cnotek. Ja w końcu spotkałam faceta, z którym chcę iść do łóżka i co? Mam mu powiedzieć, że jestem dziewicą? Masakra, przecież mnie wyśmieje. Żałosne to wszystko. Mam szansę, ale ją zmarnuję, bo się wstydzę przyznać.

Gość gość
Wyśmiac możesz ty faceta że nie jest prawiczkiem

Gość po30stxe
wstydzę sie też tego, ze nie ustepuje starszym miejsca w tramwaju :(

Gość po30stxe
Powyżej podszyw. Również poznałam faceta, spotykamy się bez zobowiązań , ale nadejdzie pewnie moment , gdy on będzie chciał się kochać , a ja będę się broniła , bo prawdy nie powiem .

Gość gość
autorko możesz wymagać od męzczyzn prawictwa i będzie kwita

Gość po30stxe
Facet jest starszy ode mnie 30 lat ale mi to nie przeszkadza :)

Gość AleksandraPenelopa
gość dziś - chyba takiego, który jest. Brak doświadczeń seksualnych w tym wieku to żenada i żałoba, a nie powód do chwalenia się. po30stxe dziś - my już wylądowaliśmy w łóżku, ale do niczego nie doszło, bo broniłam się jak tygrysica. Nawet butelka whisky nie pomogła. Umrę w cnocie, przeraża mnie to, bo już całą młodość zmarnowałam, a tu dalej nic. Facet jest świetny, życiowy, w odpowiednim wieku i co z tego? Boże, czuję się wybrakowana jak towar z przeceny.

Gość po30stxe
Powyżej znowu podszyw. Bardzo śmieszne .

Gość kołtun_z_polski
nie czytałem tych wypocin ale skomentuję , po trzydziestce kobieta, skoro nie pozwoliła się dotknąć facetowi to już nie pozwoli i z roku na rok będzie coraz gorzej , ostrzeżenie dla facetów , majątek zainwestujesz i NIC z tego nie będzie , szkoda forsy na kobietę , która prawdopodobnie jest les !

Gość po30stxe
A może po prostu nie trafiłam na odpowiedniego faceta np. takiego , który pisze takie głupoty .

Gość gość
seks to przyjemność, czekać do ślubu? a jeśli ślubu nie będzie? co wy jej radzicie oszołomy?!

Gość kołtun_z_polski
poznałem taką , piękna kobieta , brunetka z długimi włosami i zielonymi oczętami , na zawodach sportowych zdobywała medale ale zawsze była z dziewczynami i z dziewczynami najlepiej się czuła , gdy Koleś - też sportowiec zaproponował wspólny związek i małżeństwo to unikała odpowiedzi , wybrzydzała , marudziła , w końcu się zgodziła , zaprosiła na swój ślub mnóstwo koleżanek i gdy wódka się lała i orkiestra grała to panna młoda do piwnicy zwiała ! ślubu nie było , następnego dnia zamieszkała u koleżanki aż 'sprawa przycichnie' , tłumaczyła ludziom, że nie chciała zostać jego żoną , ponieważ facet jest RUDY , te durne tłumaczenia - mogła powiedzieć wprost facetowi, że NIE i już , NIE dlatego że NIC z tego nie wyjdzie a facet spłacał to niedoszłe wesele przez kilka lat w banku , czy warto tak oszukiwać faceta dziewczyny !

Gość gość
mozesz podac gg?