Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli ktoś wam mówi, że nie interesują go na razie stałe związki to

Polecane posty

Gość gość

oklamuje was ;) Po prostu nie interesuje go staly związek z Toba. Nie licz na to ze sie ustatkuje i cudownie w Tobie zakocha kiedys jak przyjdzie czas, nie czekaj. Interesuja go staly związek..byle nie z Toba.

Gość gość
Niekoniecznie.

Gość gość
Ja się tak dalam oszukać. Twierdził ze nie czuje nic do swojej byłej ze za bardzo go zranila i dlatego nie chcial sie pakować znowu w związek zbyt szybko. I co? Po pól roku zobaczyłam ze on i byla sie zeszli. Mnie traktowal jako seks zabawkę jedynie i po cichu kombinowal jak wrócić do bylej

Gość gość
nie interesuje go narazie staly zwiazek

Gość gość
Facet to swinia.

Gość gość
to zostaw bo najpewniej jest to "słowo wytrych" za pomocą którego będzie się potem tłumaczył ze zdrad albo rozstania.

Gość WPPK
Gość 21:42 Facet to świnia ta... Powiedz mi jak nazwać pustaka który mówi ze ma białaczkę, rzucam wszystko jadę tam a okazuje się ze ona jest zdrowa? Hmm? Wychodzi ze kłamała we wszystkim, nie kochała tylko się bawiła. :/ I co teraz mam nazwać każdą kobietę wredna dwulicowa ku/rwa bo jedna pusta lala mi zrobila mega przykrość? Nie! Więc proszę sobie te tępe komentarze typu: facet to świnia schowac w buty! To nie wina facetów że trafiłaś na dupka i teraz wszyscy to świnie chuje i w ogole.

Gość gość
ale faceci tak robią, ja po raz któryś z rzędu spłacam dług za jakąś właśnie pustą lalę

Gość gość
wppk Takiej to zycze zeby zlapala prawdziwa białaczke. A Ty sie nie przejmuj, nie wszystkie takie sa, tak jak i autorce radze sie otrzasnac bo nie wszyscy faceci sa tacy. Mieliscie po prostu pecha.

Gość gość
To proste jak konstrukcja cepa: CHCE CIĘ TYLKO DO SEKSU.