Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Placzliwa11

Potrzebuje wsparcia

Polecane posty

Gość Placzliwa11

Drogie forumowiczki, właśnie dziś rozstałam się z moim facetem po ponad 5 latach związku..... Nie układało nam się już od dawna przez jego ciągle kłamstwa i nieszczerosc, ale dziewczyny kocham go na zaboj, tyle w życiu razem przeszliśmy, jednak to ja zdecydowałam o rozstaniu ale wiem, że sobie z tym nie poradzę, jak to przetrwać żeby bolało chociaż trochę mniej???? :-(:-(:-(:-( pomóżcie mi, nie wiem co mam zrobić ze sobą, płacze cały dzień podczas gdy powinnam zająć się sesja która się zbliża :-(

Gość gość
Przestan o nim myslec , wspominac , to tylko twoje mysli bola .

Gość gość
pomyśl o sobie i spróbuj pobyć przez jakiś czas sama (najgorsza rzecz to od razu szukanie następnego jako lekarstwa) i zrealizować to, czego nie mogłaś w patologicznym już pod koniec jak sama piszesz związku. Jak Cię stać to pojedź sama do spa na tydzień w góry lub nad morze (teraz nad morzem ceny nie takie duże), poczytaj książki, zajmij się hobby. Odszukaj siebie na nowo a na pewno uda ci się w życiu znaleźć kogoś lepszego niż on. Zerwanie z partnerem po 5 latach to nie tragedia. Ja musiałem się rozstać po 20 latach związku, przeżyłem...

Gość gość
zajmij sie sesja , mysl o tym co dla ciebie najwazniejsze , ....i nie placz ,zaden facet nie jest tego wart , ani jednej lzy .

Gość placzliwa11
wiem, że musze się czyms zająć, jednak kiedy to tak strasznie boli, najgorsze jest to, że ja sobie nie umiem wyobrazić życia bez niego tak wiele dla mnie znaczy. Jednak te ciągle kłamstwa..... tyle prób, tyle obietnic, a najgorsze, ze znow jest to samo, obienice ze się zmieni, ze przestanie klamac, ale ja już nie potrafie mu zaufac, tego jestem pewna

Gość gość
brakuje ci jego klamstw ? brakuje ci jego obiecanek - cacanek ?