Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbieracie zamkniętych w sobie samotników

Polecane posty

Gość gość
Bo mówi ci, że jesteś chamska? Samotniczka za dychę

Gość gość
Bycie zamkniętym w sobie nie jest pozytywną cechą.

Gość gość
bardziej zdesperowane sa nie samotnicy ;) ale gadka z debilem nie ma sensu 🖐️

Gość gość
Desperatkami to są właśnie głównie osoby przebojowe. My jesteśmy skryci, niełatwo nawiązujemy nowe znajomości i nie narzucamy się innym. Przynajmniej ja tak mam.

Gość gość
Wybrzydzajcie samotniczki, jak skończycie trzydziestkę to będziecie otwarte :D i wszyscy zajęci.... Głupie jesteście

Gość gość
Szacunek dla przebojowych.

Gość gość
:D:D:D samotniczki trafiaja na lepszych partnerow ;) facet potrzebuje sie wyszalec i bzyka otwarte rzadbe przygod... i to samo z kobietami poz niej by sie ustatkowac wybieraja spokojnych ludzi czesto takich ktorzy byli samotnikami :classic_cool: lub sa.. poznas kogos w markecie i zagadasz... raz drugi trzeci.... i dzieje sie..

Gość gość
Gość z 2:44 - jak dla mnie skrytość może być zaletą, jak i wadą. Na pewno ważne jest to, aby całkowicie nie ograniczać się do własnego świata. Jednak jeśli ktoś ma swój świat, a zarazem potrafi wyjść też na zewnątrz to moim zdaniem jest to ok.

Gość gość
poznas kogos w markecie i zagadasz... raz drugi trzeci.... i dzieje sie.. Na serio, dzieje sie ? :D czy chciałybyście? I jak jesteście takie zamknięte to jak zagadacie? Mówić w ogóle umiecie?

Gość gość
nie bawi mnie posiadanie 2000 znajomych na fejsie i poznawanie setki ludzi ktorych imion nie bede pamiętał :classic_cool: :D:D:D nie bawi mnie wychodzenie do klubów gdzie głupie łatwe dupi patrza na mnie i sie ślinią :classic_cool: chcac zrobić gale w kiblu ..

Gość gość
Zagadać w markecie hahahahahahaha

Gość gość
Najlepiej brać pierwszego lepszego i się nim zadowalać? Sorki, ale to jest dopiero przejaw desperacji. My, samotnicy mamy to do siebie, że starannie dobieramy sobie ludzi i dlatego unikamy wielu rozczarowań.

Gość gość
Patrzą sie na tego obok ciebie :D

Gość gość
desperacja by było gdyby to wlasnie bawilo :D desperacka rzadza kontaktu z innymi, nie patrzac na to kim sa, co soba prezentuja jakie maja wartosci ;)

Gość gość
patrzac mi w oczy patrza na tego obok :D:D:D:D cymbał :classic_cool: i jeszcze ma sie za bystrego i przebojowego :D:D:D🖐️

Gość gość
Wcale nie dobieracie starannie. Udajecie porządnych i takie tam, ale to nieprawda. Z reszta jak jesteście tacy zamknięci to macie mniejsze pole do popisu. A jak nieśmiali to już w ogóle....

Gość gość
Masz bardzo mylne pojęcie o samotnikach. To nie są jakieś niemoty, które nie potrafią rozmawiać z ludźmi. Ja jestem samotnikiem, ale nie jestem nieśmiała. Kiedy trzeba potrafię się wypowiedzieć na temat. Po prostu nie lubię paplać bez składu.

Gość gość
Patrzą ci w oczy na imprezie :D na imprezie chyba nie byłeś, no jak jesteś prawdziwym samotnikiem to nie byłeś.

Gość gość
:D:D:D:D zabawne 😴 .. 🖐️ takie sa fakty samotnicy gora :classic_cool:

Gość gość
- ja tam nie udaję jakiejś porządnej. Przesadzasz.

Gość gość
Od kiedy to samotnicy chodzą po imprezach? :D

Gość gość
Towarzyscy nie jesteście, ale za to zarozumiali bez powodu jak najbardziej :D

Gość gość
nie samotnik siedzi w szafie i nie wychodzi a jak ktos sie odezwie do niego to ucieka z krzykiem :D:D:D... popatrz samotniczki zdesperowane..... ze biora grubasow :D:D.. kto bardziej zdesperowany laska otwarta na kazda znajomosc samotnie wychowujaca dziecko bo dzieciorób zwial robic kolejne dziecko :D:D innej... no raczej taka samotna :D:D otwarta na kazda znajomosc :D bierze nawet grubasa ;) by bylo jej lzej :P

Gość gość
dobranoc :P

Gość gość
Nie ma co generalizować. Niektórzy może i są zarozumiali, ale są też w tym gronie osoby, które tak po ludzku lubią po prostu pobyć sam na sam ze sobą (oczywiście nie ciągle) i nie ma to nic wspólnego z tym, że czują jakąś pogardę do innych. Zamknięcie we własnym światku zbyt mocno to już problem, należy się tego wystrzegać.

Gość gość
Sa zarozumiali, dlatego sa sami.

Gość gość
Trzeba ich koniecznie oskarżyć o najgorsze rzeczy, tak jak czarownice w średniowieczu. Takie prawo bezmyślnego tłumu.

Gość gość
i znowu p*********e głupoty, rozróżnijcie nieśmiałość od samotniczej natury,nie każdy samotnik jest nieśmiały albo brzydki :-) jak chcą potrafią dogadać się z każdym i zbajerować" otoczenie,chodzi o to że rzadko chcą :-) mają i wybierają to co najlepsze i najprawdopodobniej nic o tym nie będziesz wiedzieć

Gość gość
U ludzi z mentalnością psa, samotność budzi agresję. Bo samotność oznacza słabość, bezbronność. Dawniej, inkwizycja pomawiała samotne kobiety o czary, żeby zawładnąć ich majątkami. Dzisiaj samotnych ludzi pomawia się o przestępstwa i zbrodnie, których nie popełnili. Mechanizm psychologiczny pozostaje ten sam.

Gość gość
Samotnik to samotnik a desperat to desperat , może być samotnik desperat jak i przebojowy desperat , nie ma reguły. Samotnikiem jest się z wyboru lub z przymusu. Ci z wyboru nie są desperatami , ci z przymusu zazwyczaj tak. Samotnik nie musi być zamknięty w sobie ale jak taki jest to znaczy ,ze jest samotnikiem z przymusu a co za tym idzie może być i desperat. Ciężko jest zaprzyjaźnić się z samotnikiem zamkniętym w sobie bo taki człowiek nie wykaże żadnej inicjatywy no chyba ,ze odważy się na kontakt i da się do siebie zbliżyć, wtedy jest szansa na znajomość.