Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strigoica

Rehabilitacja Szczecin lub okolice.

Polecane posty

Gość Strigoica

Słuchajcie potrzebuje namiary na jakiegoś dobrego rehabilitanta. Podpowiecie gdzie znajdę dobrego specjalistę.

Gość aneczka3434
Pytanie jeszcze, w czym się ma specjalizować, bo od tego też sporo zależy. Do rehabilitacji trzeba mieć uzdolnienia. Niektórzy po studiach robią to źle. Z kolei moja koleżanka jest tylko po kursie. Zaraz po nim zaopatrzyła się w całe wyposażenie dla masażystów w Juventas.pl i cały czas trenuje. U nas w mieście ma już lepszą opinię niż nie jeden profesjonalny salon, więc chyba coś w tym jest.

Gość Wandalik
Dokładnie, każdy specjalista czym innym się zajmuje. Są też organizowane całe turnusy rehabilitacyjne, nawet nad morzem, a organizuje je INWEX: http://www.inwex-turnusy.pl/ są one głównie dla osób niepełnosprawnych, ale szczegóły trzeba omawiać już z nimi.

Gość gość
równiez wydaje mi sie ze turnusy rehabilitacyjne to dobra sprawa tym bardziej ze wiem to z wlasnego doswiadczenia bo sama na takie jeżdżę. w tym roku wybieram sie tez na taki turnus z http://alfatour.pl/ .Korzytam z ich uslug pierwszy raz i chciala sie dowiedziec cos wiecej, ktos cos? :)

Gość gość
Szkoda, ze tak mało informacji np. dla kogo ma być ta rehabilitacja. Ja z moja córeczką w Szczecinie chodzimy do tej pani www.szymczukmedical.pl zerknij sobie na jej ofertę, może akurat spełni twoje oczekiwania, a na przyszłość jak oczekujesz jakiś wskazówek pisz trochę więcej:) W tym miejscu co podałam świadczą usługi fizjoterapii, rehabilitacji dla dzieci od lat najmłodszych. Znam to miejsce, bo moja córeczka bardzo wymagała rehabilitacji i ten właśnie w sposób tam trafiłyśmy, serdecznie polecam!

Gość gość
Mój dzieciaczek był rehabilitowany właśnie w www.szymczukmedical.pl ! Bardzo wiele zawdzięczam im, mój dzieciaczek jest teraz zdrowy i pełen sił! Serdecznie polecam! Nieoceniona, fachowa pomoc w trudnych dla każdego chwilach…

Gość marcinrejdek
a ja z całego serca polecam Olimedica Centrum medyczne ( www.olimedica.pl) maja tam super rehabilitantów i masażystów, szybciutko stawiają na nogi :) mają też kroplówki witaminowe, więc dodatkowo po rehabilitacji można się wzmocnić :)