Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do niespełnionych kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam na imię Marcin, mam 24 lata i jestem z Warszawy. Mam do Was pytanie. Jak to jest być w miejscu, w którym brakuje seksu, albo taki seks nie jest satysfakcjonujący? Chodzi mi głównie o to, czego potrzebujecie do spełnienia i czemu go nie osiągacie? Czy marzy Wam się normalny zwinny partner, który delikatnie wymasuje Wasze ciało, tak że poczujecie się jak w najlepszym salonie, a następnie spełni Wasze fantazje i da satysfakcjonujący seks, którego tak dawno nie otrzymałyście. Czy może na odwrót, brakuje Wam energicznych i mocnych stosunków? A może jednego i drugiego. Zawsze mnie to zastanawia i chciałbym porozmawiać z kobietami, które przechodzą przez ten smutny okres. Po co? Po to, aby dla swoich wybranek być najlepszym kochankiem, żeby nie musiała przechodzić tego, co przechodzicie teraz Wy. Proszę o kontakt na Marcin.a.20@wp.pl Serdeczne pozdrowienia :)

Gość gość
Pamiętaj o tym, że KAŻDA kobieta jest inna i potrzebuje zupełnie innych pieszczot.

Gość gość
No jasne, że tak. Ale w takim momencie, gdzie brakuje już tej przyjemności coś musiało pójść nie tak. Pytanie tylko co? :)

Gość gość
Nie wiem jak u innych, u mnie jest problem z monotonnością...

Gość gość
Rozmawiaj ze swoimi partnerkami, nie nami. To co jedna kobieta kocha, druga może nienawidzić, proste.

Gość gość
Kobietom brakuje normalnych poważnych i życiowych facetow a nie sexoholikow myslących tylko o jednym.Nie przypisuj kobietom swoich chorych fantazji bo kobiety potrzebują zupełnie czegoś innego!Mało ktory jest na tyle dojrzały żeby to zrozumieć.s

Gość gość
"chciałbym porozmawiać z kobietami, które przechodzą przez ten smutny okres." - na tak, wkrótce 1 listopada - dzień truposzy :P

Gość gość
Dla mnie to nie jest smutny okres .Dla mnie okres bez faceta i bez sexu jest najwspanialszym okresem w całym moim życiu!Z wami fagasami nie warto rozmawiac bo wam mozgi sperma zalewa.Co innego sie do was mowi a wy i tak słyszycie po swojemu.!Nie lubie imienia Marcin..wrecz nie znoszę!s

Gość gość
gość dziś Ocho puszczalska

Gość gość
Mi brakuje namietnosci. Bardzo ważna jest dla mnie gra wstępna Wlasnie taki masaż.. erotyczny, przeciągający do granic wytrzymałości mmm.. I wtedy dopiero chciałabym czegoś bardziej..mocnego . Co zadowoliloby też partnera :) Alle.. tego nie mam. Nie po 10 latach w związku Mam szczerze cudownego i życiowego mężczyznę ale seks z nim juz nie jest taki cudowny.. Nie można mieć wszystkiego prawda?

Gość gość
Jaka puszczalska?dlaczego mnie obrazasz? szmaciarzu?do tej pory tylko z jednym czlowiekiem TO.robiłam i był to moj mąż.Od wielu lat z nim nie sypiam i jestem z tego powodu szczesliwa bo sex mnie brzydzi.!Nigdy btm zadnemu szmaciarzowi nie pozwoliła sie dotknąć!s

Gość gość
Powiesz coś wiecej o tym czego oczekujesz od mężczyzny? Jak według Ciebie powinien wyglądać taki masaż?

Gość gość
nie spotkalam milosci.